Της χάρισε ένα τεχνητό χέρι και της άλλαξε τη ζωή!

Ο Stephen Davis, που ήταν χωρίς χέρι, έλαβε σαν δώρο ένα τεχνητό βραχίονα από την οργάνωση Team Unlimited e-Nable και γρήγορα έγινε ο ίδιος εθελοντής σε αυτήν την οργάνωση. Όταν αυτός έμαθε για το 8άχρονο κοριτσάκι από το Bristol που χρειαζόταν ένα προσθετικό χέρι, σκέφτηκε πως έπρεπε να ανταποδώσει την καλή του τύχη και σχεδίασε ένα χέρι για την Isabella και μετά έκανε 200 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να της το δώσει ο ίδιος.

Το εργαλείο είναι τόσο δυνατό και φωτεινό που αυτή επέμενε να το φοράει όταν πήγαινε στο τοπικό σούπερ μάρκετ για να το βλέπουν οι άλλοι και να νιώθει υπερήφανη. Ο πατέρα της μας λέει ‘Αυτή ανυπομονούσε να το επιδείξει σε όλους και να τους εξηγήσει πως λειτουργεί, και όλοι ήθελαν να μάθουν!’‘

Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη’ έγραψε αργότερα στο blog του ο Davis. Η Team Unlimited e-Nable είναι ένα δίκτυο από εθελοντές σε όλον τον κόσμο με στόχο να φτιάξουν 1000 χέρια για ανίκανα παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες murraycs.co.uk | Facebook | YouTube (h/t: laughingsquid) Όταν ο Stephen Davis έμαθε για το κορίτσι που δεν είχε το χέρι του, αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Σχεδίασε ένα χέρι και οδήγησε 200 χιλιόμετρα για να της το παραδώσει ο ιδιος.

Ο Davis είναι εθελοντής στην οργάνωση e-Nable. Το E- Nable είναι ένα δίκτυο από εθελοντές σε όλον τον κόσμο που θέλουν να φτιάξουν 1000 χέρια για παιδιά που στερούνται το χέρι τους. ‘Είναι καταπληκτικό και αγαπώ τα χρώματά του. Θα το χρησιμοποιώ ακόμη και για τα πολύ μικρά πράγματα, όσο μπορώ.’ είπε η Isabella. Αυτή η ημέρα θα είναι μια από τις καλύτερες της ζωής μου. Πραγματικό νέκταρ στην ψυχή’ έγραψε στο blog του αργότερα ο Davis. Ο πατέρας της Isabella είπε, “Ανυπομονούσε να το δείξει και να εξηγήσει πώς αυτό δουλεύει’ Δείτε το βίντεο και πείτε μας αν σας άρεσε η ιστορία της!

About The Author

Δείτε Επίσης