Η Γυναίκα στο αναπηρικό καροτσάκι δε μπορεί να ανεβεί τις σκάλες. προσέξτε όμως τι θα συμβεί μόλις ο άντρας πατήσει το κουμπί!

Υπάρχουν πάνω από 2,2 εκατομμύρια Αμερικανοί που βασίζονται στην αναπηρική καρέκλα καθημερινά. Πολλά που θεωρούμε δεδομένα είναι πολύ δύσκολα για εκείνους που είναι δεμένοι σε μία τέτοια καρέκλα. Απλά πράγματα όπως το να πας για ψώνια, να μπεις σε ένα γραφείο ή να πας τα παιδιά στο σχολείο είναι πολύ πιο χρονοβόρα και δύσκολα όταν πρέπει να κινείσαι με αναπηρικό καροτσάκι. Γι’αυτό ακριβώς και η εταιρία “AllGood Trio” αποφάσισε να βοηθήσει ανθρώπους με αναπηρίες με ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που συναντούν: τις σκάλες.

Υπάρχουν ειδικές ράμπες σε μερικά κτίρια για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί χώροι που δεν είναι προσβάσιμοι από αναπηρικά καροτσάκια. Τώρα όμως, με το «Sesame stairs,» τώρα μπορούν όσοι χρησιμοποιούν ένα τέτοιο καροτσάκι να έχουν πρόσβαση σε κάθε χώρο, όπως και όλοι οι άλλοι. Με το πάτημα ενός κουμπιού, απομακρύνονται τα σκαλοπάτια και εμφανίζεται μία υδραυλική πλατφόρμα. Αυτή η κατασκευή είναι μία πολύ καλή λύση για όσους έχουν προβλήματα μετακίνησης. Ελπίζουμε αυτή η κατασκευή να εγκατασταθεί σε όλο τον κόσμο. Εσείς τι πιστεύετε γι’αυτές τις σκάλες;

About The Author

Δείτε Επίσης