Αυτό το λεπτό της ομιλίας του Τζίμ Κάρεϊ, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.

Στις 24 Μαΐου, ο Τζίμ Κάρεϊ πήγε στο Fairfield, της Αϊόβα για να παρευρεθεί ως ομιλητής στο πανεπιστήμιο Maharishi . Στη συγκινητική ομιλία του, άνοιξε την καρδιά του σχετικά με τον θανόντα πατέρα του και τη σημασία του να ακολουθεί κανείς τα όνειρά του.

Ο ταλαντούχος Κάρεϊ εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος ο οποίος του έδωσε το κουράγιο και τον ώθησε να δοκιμάσει να κάνει καριέρα ως κωμικός ηθοποιός. «Ο πατέρας μου θα μπορούσε να είχε γίνει ένας πάρα πολύ καλός κωμικός, αλλά δεν πίστεψε ποτέ ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει ,» είπε στους αποφοίτους. «Για το λόγο αυτό έκανε μια συντηρητική επιλογή.

Ακολούθησε ένα σίγουρο επάγγελμα ως λογιστής. Αλλά όταν ήμουν 12 χρονών, εγκατέλειψε τη δουλειά του και η οικογένειά μας έπρεπε να κάνει ό, τι ήταν δυνατό για να επιβιώσει. « «Πήρα πολλά σπουδαία μαθήματα από τον πατέρα μου», συνέχισε. «Το μικρότερο εκ των οποίων, ήταν ότι μπορείς να αποτύχεις σε κάτι, μόνο αν δεν το θέλεις πραγματικά.

Έτσι, ίσως να πρέπει κανείς να δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να κάνει αυτό που αγαπάει. « Ο Κάρεϊ είπε επίσης ότι το κλειδί για να είναι κανείς επιτυχημένος είναι «να αφήσεις το σύμπαν να γνωρίζει τι θέλεις και να εργάζεσαι μαζί του.» «Η δουλειά σας δεν είναι να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς θα συμβεί σε εσάς, αλλά να ανοίξετε μια πόρτα στο μυαλό σας. Όταν η πόρτα αυτή ανοίξει και στην πραγματική ζωή, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να την περάσετε», είπε. Καταπληκτικά λόγια από έναν καταπληκτικό άνθρωπο!

About The Author

Δείτε Επίσης