Ένας κωφός άντρας ανακαλύπτει ότι θα γίνει πατέρας με τον πιο απίθανο τρόπο!

Ο Ντέιβιντ Γουέλς άνοιγε ένα ένα τα «δώρα» που υπήρχαν μέσα στην μεγάλη πράσινη τσάντα και η σύζυγος του, Μπρϊτανι, τον βιντεοσκοπούσε. Ο Ντέιβιντ, ο οποίος είναι κωφός, χρησιμοποιεί την νοηματική γλώσσα για να μιλάει με τη σύζυγο του καθ όλη τη διάρκεια του βίντεο. Όταν όμως καταλαβαίνει τι θέλει να του πει η Μπρϊτανι, δεν χρειάζεται να μιλήσει. Η έκφραση του προσώπου του τα λέει όλα.

Το πρώτο «δώρο που βγάζει από την τσάντα είναι ένα πακέτο χαρτομάντιλα. Φανταστείτε την έκπληξη του. Στη συνέχεια βγάζει μια σοκολάτα «Baby Ruth». Η έκπληξη μεγαλώνει. Μοιάζει χαμένος, διαβάζει την ετικέτα της σοκολάτας προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει και βάζει το χέρι του στην τσάντα για να βγάλει το επόμενο δώρο. Και όταν βλέπει την ετικέτα του, αρχίζει σιγά σιγά να συνειδητοποιεί.. Είναι ένα μπουκάλι μπύρα «Dad’s Root Beer». Κοιτάζει τη γυναίκα του με μια εντελώς σαστισμένη έκφραση και αυτή του γελάει.

Με τον τρόπο της ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τις υποψίες του Ντέιβιντ. Εκείνος βάζει για τελευταία φορά το χέρι του στο σάκο και βγάζει το τελευταίο δώρο. Δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες. Είναι δυο τεστ εγκυμοσύνης. Και τα δυο θετικά. Παίρνει το ένα στο τρεμάμενο χέρι του, κοιτάζει τη γυναίκα του και ξεσπάει σε κλάματα χαράς… Εκείνη του δίνει ένα μικρό πράσινο χαρτάκι; Τι έγραφε: «Έκπληξη μπαμπά!»

via

About The Author

Δείτε Επίσης