Ένας άστεγος άντρας κάθισε να παίξει σε ένα δημόσιο πιάνο και όλοι έμειναν έκπληκτει με το ταλέντο του

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ζουν δίχως την προστασία ενός σπιτιού. Είναι μόνοι τους και παλεύουν για την καθημερινή τους επιβίωση. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Donald.
Ο 51χρονος άστεγος ζει στους δρόμους της Σαρασότα στη Φλόριντα. Το 1998 πέθανε η γυναίκα του κι εκείνος συντετριμμένος έπεσε στα ναρκωτικά. Εξαιτίας του εθισμού του, έχασε και την επιμέλεια του γιου του. Η ζωή, λοιπόν, του έχει δείξει ως τώρα το σκληρό της πρόσωπο. Μα όχι πλέον!

Πριν λίγο καιρό, μια περαστική βιντεοσκόπησε τον Donald να παίζει μουσική σε ένα από τα πιάνα που εχουν σκορπιστεί στην πόλη. Προσπαθούσε έτσι να κερδίσει μερικά χρήματα.

Προφανώς της έκανε μεγάλη εντύπωση το να παίζει τόσο καλά ένας ταλαιπωρημένος άστεγος κι έτσι αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο. Κι εκείνο έγινε viral!

Πριν το θάνατο της γυναίκας του και την τεράστια αλλαγή στη ζωή του, ο Donald ήθελε να γίνει δάσκαλος μουσικής. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε! Μέχρι σήμερα τουλάχιστον!

Με το βίντεο να έχει πάνω από 3.000.000 προβολές, ο Donald ή αλλιώς “Boone” έχει γίνει διάσημος. Έχει ήδη πρόταση από ένα piano bar της περιοχής για να δουλέψει εκεί. Η ζωή του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία κι είναι στο χέρι του να την αξιοποιήσει!
Και ποιος ξέρει; Μπορεί να καταφέρει να γίνει κι αυτό που πάντα ονειρευόταν: δάσκαλος μουσικής!

Πηγή

About The Author

Δείτε Επίσης