Πώς μια κοπέλα και ο πατέρας της σώθηκαν από πνιγμό λόγω ενός selfie stick

Όλα εκείνα τα μέρη που έχουν αρχίσει να απαγορεύουν τα selfie sticks, ίσως μετά από αυτήν την ιστορία να το ξανασκεφτούν. Η 16χρονη Erynn Johns υποστηρίζει ότι ένα τέτοιο εξάρτημα της έσωσε τη ζωή. Η έφηβη απολάμβανε τις διακοπές της στο Nantucket των ΗΠΑ και βρισκόταν σε μια παραλία για σερφ, όταν εκείνη και ο πατέρας της μπήκαν στη θάλασσα με τη φωτογραφική τους μηχανή επάνω σε ένα selfie stick, λίγο πριν τα πράγματα ξεφύγουν εκτός ελέγχου, εξαιτίας ενός εξαιρετικά δυνατού ρεύματος, προερχόμενου από μια πηγή από τη στεριά.

Τα συγκεκριμένα ρεύματα, που αναπτύσσονται περίπου σε 9 μέτρα απόσταση από την παραλία, έχουν μέγιστη ταχύτητα περί τα 9,5 χλμ την ώρα. Μπορεί αυτό να μην σας ακούγεται και τόσο τρομακτικό, όμως η ταχύτητά τους είναι πιο γρήγορη από εκείνη που έχει καταφέρει ποτέ κάποιος κολυμβητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τι ακριβώς συνέβη στην Erynn και τον πατέρα της μπορείτε να το δείτε λεπτομερώς στο παρακάτω βίντεο που τράβηξε η μηχανή τους στη θάλασσα. Βέβαια, να έχετε κατά νου πως οι εικόνες που θα δείτε πρόκειται να είναι λίγο τρομακτικές, οπότε στην περίπτωση που δεν θέλετε να τις παρακολουθήσετε, διαβάστε με δυο λόγια το περιστατικό.
Η 16χρονη και ο πατέρας της μπήκαν στο νερό, αλλά τότε πιάστηκαν σε ένα δυνατό ρεύμα, όμως κρατήθηκαν με όλη τους τη δύναμη από το selfie stick, που τελικά ήταν η σωτηρία τους, μιας και έμειναν ενωμένοι και, κατά κάποιον τρόπο, υπό έλεγχο. Τελικά σώθηκαν από έναν άντρα, που αποδείχτηκε πως ήταν ο επαγγελματίας σέρφερ Tommy Vach.

via

About The Author

Δείτε Επίσης