Πριν 30 Χρόνια ήταν ένας από τους πιο ενεργούς εμπόρους ηρωίνης στις ΗΠΑ και εξαφανίστηκε Χωρίς να Αφήσει Κανένα Ίχνος! Σήμερα επιστρέφει και μας αποκαλύπτει τι του συνέβη

Δεκαετίες πριν, ένας άντρας γνωστός ως “Pops” ήταν ένας από τους πιο ενεργούς εμπόρους ηρωίνης στις ΗΠΑ. Ήταν μόλις 15 χρονών όταν ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το θανατηφόρο ναρκωτικό. Ο επικίνδυνος και κακός άντρας κέρδισε το παρατσούκλι “El Diablo”. Έκλεβε συχνά τράπεζες για να ικανοποιήσει την εξάρτηση του. Παρ’όλα αυτά, ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και υιοθέτησε τα δύο παιδιά της γυναίκας του, αλλά συνέχισε να κάνει χρήση και να διακινεί ναρκωτικά στην Αμερική και το Μεξικό. Για πολλά χρόνια, είχε διπλή ζωή γεμάτη εθισμούς και εγκλήματα. Με τον καιρό, η γυναίκα του κουράστηκε με την συμπεριφορά του και του έδωσε τελεσίγραφο: ή εκείνη ή τα ναρκωτικά. Ο Pops παράτησε την γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος 12 χρόνια και τα δύο παιδιά τους.

Τα επόμενα 30 χρόνια εθίστηκε στο αλκοόλ, την ηρωίνη και την μορφίνη. Κάθε βράδυ σκεφτόταν την οικογένεια του και έκλαιγε… αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να τους εκθέσει στους δαίμονες τους. Τότε, το 2009 έβλεπε ένα χριστιανικό πρόγραμμα και κάτι μέσα του έκανε κλικ. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια, αλλιώς θα πέθανε. Συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις του και μπήκε στο Union Rescue Mission. Δούλεψε ακούραστα για να καθαρίσει και να αντιμετωπίσει το παρελθόν του. Έναν χρόνο αργότερα ήταν πιο υγιής από ποτέ – και ξεκίνησε ένα ταξίδι για να βρει την γυναίκα και τα παιδιά του μετά από 30 χρόνια. Δείτε στο βίντεο τι συνέβη όταν ο Pops έλαβε ένα παράξενο μήνυμα από ένα κορίτσι που δεν είχε γνωρίσει ποτέ.

About The Author

Δείτε Επίσης