Έφηβη δεν μπορούσε να πάει στο χορό του σχολείου της επειδή είχε φρικτά εγκαύματα και οι φίλοι της έκαναν τη γιορτή στο σπίτι της

Ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών από το Illinois, το οποίο υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού μετά από έκρηξη, δεν ήταν σε θέση να παρευρεθεί στο χορό του γυμνασίου του το Σάββατο. Έτσι, οι φίλοι της αποφάσισαν να μεταφέρουν την εκδήλωση στο σπίτι της. Η Korryn Bachner ήταν μία από τους 12 ανθρώπους που τραυματίστηκαν όταν ένα έφηβο αγόρι έριξε βενζίνη σε φωτιά σε μία αυλή, μία κίνηση η οποία προκάλεσε έκρηξη. Το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρτι στις 28 Απριλίου. Ενώ οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, η Bachner ήταν ακόμα σε θέση να απολαύσει το χορό, ακόμα κι από το διαμέρισμά της, είπε η μητέρα της, Ellen, στο Fox News. “Ήταν διαφορετική, αλλά έπρεπε να φορέσει το φόρεμά της και τα κοσμήματά της και να τραβήξει φωτογραφίες με τους φίλους της,” δήλωσε η Ellen, προσθέτοντας ότι ο στενός φίλος της Bachner, ο Jonathan, διακόσμησε κατάλληλα το υπόγειο για να της κάνει έκπληξη. Ήθελε να κάνει τη νύχτα όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή για την έφηβη, η οποία υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια της.

“Η υποστήριξη όλων των φίλων μου με βοηθά πολύ,” δήλωσε η Bachner στο ABC 7. Η ανάκαμψη της έφηβης ήταν αργή, είπε η Ellen, αλλά σταθερή και κάθε μέρα βλέπει βελτίωση. Εκτός από μερικές σύντομες εξόδους και ιατρικά ραντεβού,η Bachner είναι κλεισμένη στο σπίτι. Αλλά για την ηλικία της “το χειρίζεται καλύτερα από ό, τι θα περίμενα ποτέ”, δήλωσε η Ellen. “Είναι μία μαχήτρια.” Ενώ η Bachner ανακάμπτει, υπάρχει πιθανότητα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, “οι γιατροί της θέλουν να βεβαιωθούν ότι το σώμα της δεν θα θεραπευτεί από μόνο του”, είπε η Ellen. Το περιστατικό έχει αφήσει τουλάχιστον ένα από τα θύματα, τη 16χρονη Autumn Hamilton, σε κρίσιμη κατάσταση. Hamilton, η οποία υπέστη εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού σε περισσότερο από το 40% του σώματός του, βρισκόταν στη μηχανική υποστήριξη, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe. Η Hamilton είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Bachner, είπε η μητέρα της. Το αγόρι που έριξε τη βενζίνη υπέστη επίσης σοβαρούς τραυματισμούς. Ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά το περιστατικό, πιστεύει ότι ήταν ατύχημα και πως το παιδί δεν είχε καμία κακόβουλη πρόθεση. “Υποφέρει όπως και οι άλλοι”, δήλωσε η Ellen, προσθέτοντας ότι η κόρη της και τα άλλα θύματα ήταν απλά “στο λάθος μέρος το λάθος χρόνο”. “Ούτε στον εχθρό σου δεν εύχεσαι κάτι τέτοιο”, πρόσθεσε.

About The Author

Δείτε Επίσης