Ριχάρδος – Δημητρακόπουλος: Σαθρές οι κατηγορίες για το λαθρεμπόριο χρυσού (Βίντεο)

Σαθρές οι κατηγορίες σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο – Την απελευθέρωση και των υπόλοιπων κατηγορουμένων ζητά ο συνήγορος – Ανατροπή στην ανατροπή για την αποφυλάκιση τους
Σαθρό χαρακτήρισε το νομικό υπόβαθρο της υπόθεσης λαθρεμπορίας χρυσού ο συνήγορος των κατηγορουμένων Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Όπως τόνισε δεν υπάρχει κανένας δασμός στις εξαγωγές χρυσού στην Τουρκία, επομένως οι κατηγορίες εναντίον των πελατών του πέφτουν στο κενό.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε πως υπήρξε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο τους ενημέρωσε ότι ο χρυσός στην Ελλάδα μπορεί να εξαχθεί στην Τουρκία χωρίς να υπάρχουν δασμοί. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, σημείωσε ότι δεν υπάρχει νομικό υπόβαθρο για τις κατηγορίες αυτές. Σχετικά με τις κατηγορίες για την φοροδιαφυγή, ανέφερε πως αυτό είναι μια άλλη υπόθεση και πως πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά για το αν υπάρχει κάτι μεμπτό. Γι αυτό όπως είπε καλώς αφέθηκαν ελεύθεροι οι 23 κατηγορούμενοι, και θα πρέπει να αφεθούν και οι υπόλοιποι.

newsit

About The Author

Δείτε Επίσης