Τεράστιος: Ο Γουσέιν Μπολτ εκνευρίστηκε με την «έλλειψη σεβασμού», και σταμάτησε για να «τιμήσει» τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο! [Βίντεο]

Σε μια εποχή που ο καθημερινός πατριωτισμός φαίνεται να είναι σε παρακμή, είναι καταπληκτικό τι μπορεί να κάνει μια απλή επίδειξη σεβασμού για να ζωντανέψει και να αναβιώσει τις καρδιές και τα μυαλά μιας γενιάς. Η τελευταία κλήση αφύπνισης μας ήρθε όχι από έναν πολιτικό ή εθνικό ήρωα… αλλά από τον Τζαμαϊκανό χρυσό Ολυμπιονίκη Usain Bolt. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με μια δημοσιογράφο μετά από έναν αγώνα, ο Bolt σταμάτησε το διάλογο αμέσως μόλις άκουσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ να παίζει στο γήπεδο.

Χρειάστηκε μια στιγμή για την δημοσιογράφο να καταλάβει γιατί ο Bolt σταμάτησε τη διαδικασία της συνέντευξης, αλλά τη στιγμή που το συνειδητοποίησε τον ακολούθησε. Ο χρυσός αθλητής και η δημοσιογράφος γύρισαν προς τη σημαία μιας χώρας που δεν είναι δική τους… και η στιγμή ήταν συγκινητική. Ο Usain Bolt θύμισε σε ένα έθνος πόσο σημαντικός είναι ο αμοιβαίος σεβασμός, ακόμα και στο πνεύμα του ανταγωνισμού. Μπορεί να έχετε δει αυτό το βίντεο ήδη, αλλά δείτε το ξανά και θυμηθείτε… ότι ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη φυλή ή το θρήσκευμα είμαστε όλοι αδέλφια. Ας δείξουμε λίγη αγάπη!

Πηγή: athensmagazine

About The Author

Δείτε Επίσης