Δεν άντεξε ο δημοσιογράφος του Star: «Δεν μπορώ να συνεχίσω, με συγχωρείτε πάρα πολύ»

«Ας σκεφτούν αυτοί οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να καλύψουν αυτό το γεγονός από τον ελληνικό λαό, από τους συγγενείς, τι έγκλημα έκαναν. Τους σκότωσαν για δεύτερη φορά»! Μια ανθρώπινη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα του Star, γιατί και οι δημοσιογράφοι είναι άνθρωποι… Ο Βαγγέλης Γκούμας που βρίσκεται από το πρώτο λεπτό της τραγωδίας στο Μάτι, κατά τη διάρκεια του δελτίου του Star δεν άντεξε, άρχισαν να τρέμουν τα χέρια του και ένας κόμπος στον λαιμό δυσκόλευε την περιγραφή του. Ο γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας μιλήσει με πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής, δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή ήξεραν όλοι για τους νεκρούς στο Μάτι.

Κάποια στιγμή, ο Βαγγέλης Γκούμας «λύγισε»: «Κάποια στιγμή, περνώντας από τον δρόμο, είδα σε έναν τοίχο να γράφει «Κηδεία του μπέμπη». Λοιπόν, αυτός ο μπέμπης και όλοι οι άλλοι νεκροί θα μπορούσαν να είναι ο αδερφός, ο πατέρας, η αδερφή, ο γιος του καθενός. Ας το σκεφτούν, λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να καλύψουν αυτό το γεγονός από τον ελληνικό λαό, από τους συγγενείς, να σκεφτούν τι έγκλημα έκαναν. Τους σκότωσαν για δεύτερη φορά! Δεν μπορώ να συνεχίσω, με συγχωρείτε πάρα πολύ»!

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/den-antexe-o-dimosiografos-toy-star-den-mporo-na-synechiso-me-sygchoreite-para-poly/

close