Το αγωνιστικό μήνυμα του «Κολοκοτρώνη» – Συμμετέχει εδώ και 40 χρόνια στην αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έναν διαφορετικό τρόπο, επέλεξε να στείλε το δικό του μήνυμα κατά της διασποράς του κορωνοϊού ένας πολίτης από την Καλαμάτα, ο οποίος, όπως λέει, εδώ και 40 χρόνια συμμετέχει στην αναπαράσταση της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. «Κοντά 40 χρόνια, στις 23 Μαρτίου, λαβαίνω μέρος στην αναπαράσταση της Καλαμάτας για την απελευθέρωσή της. Δυστυχώς φέτος πρέπει όλοι να μείνουμε στα σπίτια μας τους ήρωές μας του 1821 τους τιμούμε μέσα από την καρδιά μας.

Η σημαία πρέπει να κυματίζει σε όλα τα μπαλκόνια υπερήφανα. Είμαστε ευγνώμονες στους σύγχρονους ήρωές μας, τους γιατρούς τους νοσηλευτές, τους συμπατριώτες μας που προσφέρουν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Μένουμε σπίτι για να είμαστε όλοι καλά. Του χρόνου θα γιορτάσουμε όλοι τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης. Χρόνια πολλά Καλαμάτα. Χρόνια πολλά Ελλάδα και προσέξτε δεν το κουνάμε ρούπι από τα ταμπούρια μας για να μην μας βρει κακό βόλι».

About The Author

Δείτε Επίσης

close