Ερρίκος Πετιλόν: Δεν το έβαλε κάτω και μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πάλαι πότε διάσημο μοντέλο που περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες και γνώρισε δόξα και δημοσιότητα, ζούσε από μικρή ηλικία μέσα στα πλούτη και την χλιδή. Πάρτι, διασκέδαση, διάσημοι φίλοι και όμορφες γυναίκες στο πλευρό του, μεταξύ αυτών η Ursula Andersen αλλά και η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό. Ο Ερρίκος Πετιλόν ζούσε σε έναν ονειρικό κόσμο έως ότου προσγειωθεί σε μια άλλη πραγματικότητα, όταν ο πατέρας του χρεοκόπησε και μπήκε στη φυλακή για χρέη.

Στα 27 του χρόνια, προσπάθησε να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση αλλά δεν τα κατάφερε. Στα 30 του εθίστηκε στα ναρκωτικά και διαγνώσθηκε με μανιοκατάθλιψη. Ο Ερρίκος δεν το έβαλε κάτω και μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον έχουν αφήσει στο περιθώριο ενώ τα φάρμακα του όπως δηλώνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου κοστίζουν 200 τον μήνα, τη στιγμή που ζει με επίδομα από την Πρόνοια: «Τα φάρμακά μου κοστίζουν 200 ευρώ. Αυτή τη στιγμή, ζω με την Πρόνοια. Τα χρήματα φτάνουν, δε φτάνουν. Παράλληλα, φιλοξενούμαι από έναν φίλο που ολοκλήρωσε την ίδια θεραπεία που έκανε και αυτός στο κέντρο απεξάρτησης.

Επειδή έκατσα στο κέντρο 6,5 μήνες ξανά, μαζεύτηκαν κάποια χρήματα για να ζω με κάποιον τρόπο» ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν. Ο Ερρίκος μίλησε και για τη σχέση με τον γιο του: «Με το γιο μου έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Εκείνος δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Του έχω περιγράψει τι μου έχει συμβεί. Η μητέρα του είναι εξαιρετική γυναίκα και δεν του μίλησε άσχημα για τον πατέρα του. Τώρα που μεγάλωσε του είπα όλη την αλήθεια. Ο γιος μου με αγαπάει πολύ. Φοβήθηκα μήπως πέσει και αυτός στα ναρκωτικά, αλλά η μητέρα του τον μεγάλωσε πολύ σωστά, οπότε μου έφυγε κατευθείαν αυτή η σκέψη».

About The Author

Δείτε Επίσης