Λαοθάλασσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ

Xιλιάδες οπαδοί αποθέωσαν την αποστολή του δικεφάλου έξω από το Μακεδονία Παλάς Δυναμικό παρών έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το «Μακεδονία Παλάς» κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τούμπα πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ. Χιλιάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο ραντεβού που είχε δοθεί συμβολικά στις 19:26 έξω από το ξενοδοχείο από όπου θα ξεκινούσε το πούλμαν της ομάδας, εμψυχώνοντας τους παίχτες του δικεφάλου, ζητώντας τη νίκη και την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Όταν οι παίχτες εμφανίστηκαν έξω από το ξενοδοχείο για να ξεκινήσουν με το πούλμαν για το γήπεδο της Τούμπας, η νύχτα έγινε μέρα, με εκατοντάδες μηχανές να συνοδεύουν στο δρόμο την αποστολή που γνώρισε την αποθέωση λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του δικεφάλου. «Μετά από πολλά χρόνια αναμονής και υπομονής, έφτασε επιτέλους η ώρα, που η διοργάνωση του champions league, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην φάση των ομίλων, τον τεράστιο Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών και ελπίζουμε σύντομα και τον γίγαντα κόσμο του.

Επιθυμία μας είναι για ακόμα μια φορά, να είμαστε εμείς αυτοί που θα οδηγήσουμε την ομάδα από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και από εκεί στα αστέρια. Συνοδεύουμε την ομάδα, συστηνόμαστε στους καινούριους παίκτες της ώστε να καταλάβουν που ήρθαν, και της δίνουμε την απαραίτητη ώθηση για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί….», ανέφερε το κάλεσμα των φίλων του ΠΑΟΚ που περιμένουν πλέον στις 22:00 σκορ πρόκρισης απέναντι στην Κράσνονταρ. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει στη Ρωσία 2-1.

close