Κομμωτής μεταμορφώνει χωρισμένη και απογοητευμένη γκριζομάλλα γυναίκα σε πανέμορφη μελαχρινή με καρέ

Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα εξωτερικά κατά καιρούς, σωστά; Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα και αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας που μπορούν να εμποδίσουν κάτι τέτοιο – κάποια πράγματα μπορούν πραγματικά να μας κάνουν να νιώθουμε μη ελκυστικοί. Είτε συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιον που νομίζετε ότι είναι καλύτερος είτε ξεψαχνίζετε κάθε φυσικό χαρακτηριστικό του εαυτού σας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορούμε να βιώνουμε από καιρό σε καιρό χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, ένας από τους συνηθέστερους λόγους που μια γυναίκα μπορεί να αισθάνεται άσχημα για τον εαυτό της είναι όταν βρεθεί στο χείλος διαζυγίου από το σύζυγό τους. Το διαζύγιο, αν και σχετικά συνηθισμένο αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι μια από τις πιο σκληρές αλλαγές της ζωής.

Όχι μόνο ό, τι γνωρίζατε κάποτε αλλάζει, αλλά μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τι πήγε στραβά και αν ήταν κάτι που κάνατε – και, επομένως, βλάπτετε την αυτοεκτίμηση σας. Στα 48 της χρόνια, η Heather, από το Amarillo του Τέξας, ήταν έτοιμη να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Περιττό να πούμε ότι δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της. “Τελικά αφέθηκα για κάμποσο καιρό”, είπε, αναφερόμενη στη φυσική της εμφάνιση. Έχοντας βαρεθεί τα γκρίζα μαλλιά της και χωρίς να ξέρει τίποτα για μακιγιάζ, η Heather ήξερε ότι χρειαζόταν κάποιου είδους αναζωογονητική αλλαγή στη ζωή της. Αποφάσισε να πάει επίσκεψη στον Christopher Hopkins, γνωστό και ως Makeover Guy, στη Μινεάπολη. Διάσημος για τις δραστικές μεταμορφώσεις του, ο Christopher είναι εξειδικευμένος να αλλάζει ανθρώπους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα ή δεν έχουν ιδέα πώς να κάνουν τους εαυτούς τους να φαίνονται ευπαρουσίαστοι και να τους κάνει να φαίνονται και να νιώθουν σαν εντελώς νέο άτομο.

Όταν ο Christopher ρώτησε την Heather αν υπήρχε κάτι που δεν ήθελε να δει στο νέο της makeover, απλώς του είπε ότι δεν ήθελε να φαίνεται “άσχημη”. Λοιπόν, σίγουρα δεν έπρεπε να ανησυχεί γι ‘αυτό! Ο Christopher έκοψε τα γκρίζα μαλλιά της Heather μέχρι το πηγούνι της και στη συνέχεια τα έβαψε ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα, το οποίο φάνηκε να αφαιρεί πολλά χρόνια από την εμφάνισή της. Επίσης, της έκανε μακιγιάζ , από το μέικαπ μέχρι το ρουζ και το eyeliner, και εφαρμόζοντας μια ζεστή παλέτα χρωμάτων σκιές. “Ήθελα πραγματικά ο Christopher να κάνει ό, τι ήταν καλύτερο, και νομίζω ότι τα κατάφερε”, είπε η Heather. “Αισθάνομαι σe ξι!” Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Αν αυτό το makeover δεν δώσει στην Heather την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βγει ξανά εκεί έξω, δεν ξέρουμε τι θα κάνει!

About The Author

Δείτε Επίσης