Τεντώνει τα χέρια του και περιμένει. Όταν ξεκίνησε η μουσική; Δεν θα σταματήσετε να γελάτε!

Ο Paul Hunt κατάφερε κάπως να συνδυάσει την κωμωδία με τη γυμναστική επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων, φτιάχνοντας ένα από τι πιο αστείες – και αξέχαστες – εκτελέσεις στην ιστορία του αθλήματος. Ενώ οι περισσότεροι προσεγγίζουν το άθλημα με απίστευτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, ο Hunt αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να προσφέρει γέλιο στους θεατές!

Όντας πολύ ταλαντούχος, δούλεψε πολύ σκληρά στο χώρο μέχρι που το 1972 έγινε εθνικός πρωταθλητής. Τελικά έγινε προπονητής Ολυμπιακού επιπέδου. Δίδασκε κάποια μελλοντικά αστέρια των Ολυμπιακών αγώνων και ξαφνικά του ήρθε η ιδέα της “Paulette Huntsinova.” Ενώ κοιτούσε κάποια κλασσικά λάθη που κάνουν οι νέοι αθλητές, σκέφτηκε ότι θα ήταν

Αυτός ο άντρας δεν είναι μόνο ταλαντούχος αθλητής, αλλά ξέρει και να περνάει καλά επίσης! Και προσπαθεί να το περάσει αυτό και στους μαθητές του. Θέλει πραγματικά πολύ επιδεξιότητα για να τα κάνεις οικειοθελώς μαντάρα – κάθε λάθος που κάνει είναι μελετημένο τέλεια. Η Paulette έχει διασκεδάσει πολλούς θεατές ανά τον κόσμο τόσα χρόνια!

via

About The Author

Δείτε Επίσης

close