Ο «Motor Mouth» από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», τραγουδά και παίζει το Whole Lotta Love των Led Zeppelin μόνο με το στόμα και ένα μικρόφωνο.

Ένα cover των Led Zeppelin αλλιώτικο από τ’ άλλα. Δύο άντρες αποδίδουν στην εντέλεια το τραγούδι «Whole Lotta Love», μόνο με μία κιθάρα και ένα μικρόφωνο. Πίσω απ’ το μικρόφωνο βέβαια δεν βρίσκεται κάποιος τυχαίος, αλλά ο θρυλικός «Άντρας των 1000 Ήχων», Μάικλ Γουίνσλοου. Ο Γουίνσλοου άφησε ιστορία ως ο αστυνομικός Λαρβέλ Τζόουνς στη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή. Για τον περισσότερο κόσμο ήταν γνωστός ως «ο τύπος που έκανε τους περίεργους ήχους με το στόμα του». Η τέχνη των «περίεργων ήχων» είναι γνωστή ως beatboxing και πλέον είναι φοβερά δημοφιλής.

Ο Γουίνσλοου ξεκίνησε τις μιμήσεις από πολύ μικρή ηλικία, όταν ζούσε με την οικογένειά του σε αεροπορική βάση, χωρίς συνομήλικα παιδιά για παρέα. Για να περάσει τον χρόνο του, μιμούνταν τους ήχους απ’ τις μηχανές και τα ζώα που ζούσαν στη βάση. Όταν μεγάλωσε, άρχισε να δίνει παραστάσεις σε μαγαζιά για να μαζέψει χρήματα και να πάει στο Λος Άντζελες, όπου ήλπιζε ότι θα έκανε καριέρα στη σόου μπιζ. Τα κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς σήμερα είναι ένας από τους διασημότερους beatboxers στον κόσμο.

mixanitouxronou.gr

About The Author

Δείτε Επίσης