Ταχυδρόμος ψεκάζει με σπρέι πιπεριού σκυλάκι και το ζώο σπαράζει από τον πόνο

Μια οικογένεια από την Καλιφόρνια κοιτούσε σοκαρισμένη το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε ότι ο ταχυδρόμος της περιοχής τους έριξε σπρέι πιπεριού στο άτυχο σκυλάκι τους. Ο ιδιοκτήτης Alfonso Galindo εγκατέστησε κάμερες ασφαλείας στο εξωτερικό του σπιτιού του στο Σαν Ντιέγκο, για να ανακαλύψει τι ήταν οι μαύρη σκόνη που έβλεπε μπροστά από την αυλή του για μήνες.

Ωστόσο, ο Galindo σοκαρίστηκε όταν είδε το βίντεο, την περασμένη Τρίτη, το οποίο έδειχνε το αγαπημένο του σκυλάκι, τον Pupa, να χτυπιέται από τον πόνο τη στιγμή που ο ταχυδρόμος πλησίασε το σπίτι του. Όταν κοίταξε προσεκτικότερα, ο Galindo παρατήρησε ότι ο ταχυδρόμος ψέκασε κάτι από ένα μεταλλικό δοχείο στο πρόσωπο του σκυλιού την ώρα που το ζώο γάβγιζε στην καγκελόπορτα της αυλής. Ο μικρός Pupa τρίβει με μανία το πρόσωπό του στις πλάκες της αυλής για να γλιτώσει από τον πόνο.

Ο Galindo δήλωσε ότι εξέτασε τα βίντεο από τον προηγούμενο μήνα και διαπίστωσε τουλάχιστον εννέα άλλα περιστατικά όπου ο Pupa χτυπιέται από τον πόνο την ώρα που ο ταχυδρόμος περνάει από την πόρτα. “Ποτέ δεν υποψιάστηκα τον ταχυδρομείο. Ποτέ δεν υποψιάστηκα κάποιον που του εμπιστεύομαι την αλληλογραφία και τα δέματά μου,” είπε ο Galindo. “Μόλις το είδα, είχα έναν κόμπο στο στομάχι μου.” Την περασμένη εβδομάδα, ο Galindo έκανε παράπονα στο ταχυδρομείο και η εταιρεία ξεκίνησε μία έρευνα.

“Εκ μέρους της ταχυδρομικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την οικογένεια Galindo και τον μικρό Pupa,” έγραφε η δήλωση. “Δεν δεχόμαστε οι υπάλληλοί μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν είναι επαγγελματικός και ευγενικός. Αυτό το γεγονός δεν θα μείνει ατιμώρητο”. Είναι αδιανόητο το ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται να κάνουν κακό σε ανυπεράσπιστα ζώα που δεν τους βλάπτουν σε τίποτα. Αυτός είναι ο ορισμός της σκατοψυχιάς…

διαφορετικό

close