Η φώκια κοίταξε τον δύτη στα μάτια αλλά αυτός δεν καταλάβαινε γιατί. Τότε του έπιασε το χέρι ξαφνικά για να τον αγκαλιάσει.

Οι φώκιες συνήθως αναφέρονται ως «σκυλιά του νερού» και αυτό το συναρπαστικό βίντεο καθιστά σαφές το γιατί. Όχι μόνο είναι περίεργες (όπως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου), αλλά επίσης αγαπούν την αγκαλιά με τους ανθρώπους. Ενώ αρκετοί δύτες εξερευνούσαν την θάλασσα κοντά στις νήσους Scilly στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια ομάδα από φώκιες έπεσαν στο νερό για εξερεύνηση. Οι πιο πολλές δεν έδειχναν ενδιαφέρον στους ανθρώπους, αλλά μια φώκια ήταν ιδιαίτερα επίμονη σε έναν συγκεκριμένο δύτη που ονομάζεται Gary! Αντί να κολυμπήσει μαζί με τους φίλους της, η φώκια κόλλησε με το νέο της φίλο και τράβηξε το χέρι του.

Ο δύτης επέτρεψε στη φώκια να τον αγκαλιάσει και να κρατήσει το χέρι του. Οι άλλοι δύτες ήρθαν πιο κοντά για να δουν το θέαμα και ήταν συγκλονισμένοι από αυτό που είδαν! Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο μια φώκια και ένας άνθρωπος να δεσμευτούν μεταξύ τους! Ο Gary άφησε τη φώκια να τον αγκαλιάσει για λίγο, πριν χάσει το ενδιαφέρον της και κολυμπήσει μακριά! Είμαστε χαρούμενοι που οι φίλοι του Gary είχαν μια υποθαλάσσια κάμερα και κατέγραψαν το γεγονός! Δείτε το Gary στην ιδιαίτερη στιγμή του με την φώκια στο βίντεο!

Πηγή

close