Ζευγάρι υιοθετεί σκύλο χωρίς να τον έχει δει από κοντά. Μόλις ανοίγει η πόρτα του φορτηγού και τον βλέπουν, δείτε το πρόσωπο τους

To 2011, η Tracy Whyatt ακολούθησε το πάθος της, σώζωντας τις ζωές σκύλων που κανείς δεν ήθελε. Μαζί με τον σύζυγό της Scott ξεκίνησε να κάνει οδικά ταξίδια, συγκεντρώνοντας αδέσποτα σκυλιά από καταφύγια του Τέξας, που έχουν πολιτική να κάνουν ευθανασία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και εφόσον δεν ενδιαφερθεί κανείς. Το ανδρόγυνο, στη συνέχεια, μετέφερε τα σκυλιά σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ για να βρουν τα ανεπιθύμητα ζώα την παντοτινή οικογένειά τους.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μη κερδοσκοπική εταιρεία με το όνομα Tracy’s Dogs. Έκτοτε, έχουν υιοθετήσει πάνω από 3.700 σκυλιά, που διαφορετικά θα είχαν ευθανατωθεί. Αυτές τις μέρες, οργανώνουν εκδηλώσεις, όπου ενδιαφερόμενοι μελλοντικοί ιδιοκτήτες κάνουν αιτήσεις για να υιοθετήσουν ένα ζώο και να βρουν τον σκύλο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους.

Ο Scott φορτώνει δεκάδες τυχερά σκυλιά στο φορτηγό και τα μεταφέρει στις Πολιτείες της Μινεσότα, του Ουινσκόνσιν, της Ιντιάνα, του Οχάιο, της Πενσιλβάνια, της Ουάσινγκτον και της Φλόριντα, όπου οι εγκεκριμένοι ιδιοκτήτες περιμένουν να γνωρίσουν το νέο τους κατοικίδιο. Στο βίντεο, δείτε τη συγκινητική στιγμή όπου νέοι ιδιοκτήτες γνωρίζουν τα σκυλιά τους για πρώτη φορά . «Έκλαψα από ευτυχία σε όλο το βίντεο,» σχολιάζει ένας χρήστης. «Δεν έχω ξαναδεί τόσα αξιαγάπητα σκυλιά να υιοθετούνται την ίδια μέρα. Είναι λες και τα περισσότερα σκυλιά γνώριζαν ότι επιτέλους πήγαιναν στο παντοτινό τους σπίτι και δεν ανησυχούσαν ξανά. Αυτά τα σκυλιά δεν θα ζούσαν σήμερα υπό άλλες προϋποθέσεις.»

Πηγή: fanpage.gr

close