Γυναίκα πάσχει από την σπάνια ασθένεια της πρόωρης γήρανσης και στα 41 της μοιάζει με 90χρονη γιαγιά

Συνήθως όταν λέμε πρόωρη γήρανση εννοούμε ότι στα 20 μπορεί να έχουμε μια παραπάνω ρυτίδα ή λίγο πιο ξηρό δέρμα. Η Tiffany γεννήθηκε όμως με μια γενετική ασθένεια που αναφέρετε συνήθως ως ασθένεια «Benjamin Button». Πρόωρη γήρανση: Τα δυο άτυχα παιδιά Τόσο η Tiffany όσο και ο Chad γεννήθηκαν με την πάθηση. Κατά την γέννηση τους όμως δεν είχαν κάποια εμφανείς σημάδια της ασθένειας.

Καθώς μεγάλωναν, η Linda παρατήρησε ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ μικροκαμωμένα από τους συμμαθητές τους. Μόνο όταν ο Chad άρχισε να υποφέρει από καρδιακά προβλήματα και έσπαγε συχνά τα οστά του. Οι γιατροί πήραν τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά. Υπάρχουν μόνο 156 καταγεγραμμένες περιπτώσεις προγηρίας, σύμφωνα με το Ίδρυμα Ερευνών Προγηρίας. Είναι πολύ σπάνιο οι πάσχοντες να ζήσουν μετά την ηλικία των 12 ετών. Ο Chad πέθανε από την ασθένεια στην ηλικία των 38 ετών.

Η οικογένεια ανησυχούσε ότι η μεγαλύτερη αδελφή του, η Tiffany, θα είχε την ίδια μοίρα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Tiffany, η οποία είναι τώρα 41 ετών και ζει στο Οχάιο, θα μπορούσε να είναι το πιο ηλικιωμένο άτομο εν ζωή με προγηρία. Εξαιτίας της προγηρίας, η Tiffany έχει χαλασμένα δόντια, απώλεια μαλλιών, δέρμα με ρυτίδες, δυσκαμψία αρθρώσεων και καρδιακά προβλήματα, όμως ο χαμός του αδελφού της, της άνοιξε τα μάτια για τις τεράστιες δυνατότητες της ζωής. Παρακάτω θα δούμε το βίντεο με την ιστορία της.

via

About The Author

Δείτε Επίσης