Ορός που εξαφανίζει ρυτίδες και σακούλες σε 5 λεπτά! (Βίντεο)

Το προϊόν εφαρμόζεται κάτω από τα μάτια ενός άνδρα προχωρημένης ηλικίας και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ο ορός ονομάζεται Eyebag Ί Solution και παράγεται από μια εταιρία δερματολογικών προϊόντων με έδρα τη Σιγκαπούρη. Ο ορός πρέπει να εφαρμόζεται με απαλές κινήσεις κάτω από τα μάτια και στο υπόλοιπο πρόσωπο και όσο στεγνώνει το δέρμα γίνεται πιο λείο και νεανικό.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα διαρκεί έως 8 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα του ορού, αναφέρει η εταιρία παραγωγής, βασίζεται σε ένα συστατικό που ονομάζεται αργιρελίνη (argireline), ένα πεπτίδιο (ένωση αμινοξέων) που δρα περίπου όπως και το μπότοξ, χωρίς όμως να χορηγείται με ένεση.

Προκειμένου να πείσει και τους πιο δύσπιστους, η εταιρία παραγωγής του Eyebag 1 Solution αναφέρει ότι το προϊόν έχει πιστοποιηθεί από τις Υγειονομικές Αρχές της Σιγκαπούρης (Health Singapore Authorities), καθώς και από τις Υγειονομικές Αρχές 116 ακόμη χωρών. Ως αντενδείξεις για τη χρήση του προϊόντος, η εταιρία αναφέρει μόνο την ευαισθησία του δέρματος, χωρίς να αναφέρεται καμία άλλη πιθανή παρενέργεια.

via

close