Αυτή η υπέροχη μητέρα από το Ελσίνκι λατρεύει το γράψιμο και τις δημιουργικές ιδέες και έτσι μια μέρα, ενώ έβαζε πλυντήριο, εμπνεύστηκε το βίντεο.

Αν ρωτήσετε οποιαδήποτε μητέρα, πιθανότατα θα σας απαντήσει ότι η αγαπημένη της στιγμή μέσα στη μέρα είναι όταν κοιμάται το μωρό της. Είναι αυτό το κομμάτι της ημέρας που οι μητέρες έχουν χρόνο για τον εαυτό τους. Μπορούν να καθίσουν, να ηρεμήσουν και να απολαύσουν την ησυχία.

Αλλά η μαμά από το βίντεο χρησιμοποίησε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να κάνει κάτι απίθανο! Όσο η κόρη της κοιμόταν, η Adele Enersen, μια ταλαντούχα και δημιουργική μητέρα, μπλόγκερ, συγγραφέας και σκιτσογράφος, οραματίστηκε τα όμορφα όνειρα της κορούλας της και τους έδωσε ζωή μέσα από αυτές τις απίθανες φωτογραφίες.

Αυτή η υπέροχη μητέρα από το Ελσίνκι λατρεύει το γράψιμο και τις δημιουργικές ιδέες και έτσι μια μέρα, ενώ έβαζε πλυντήριο, εμπνεύστηκε το βίντεο. Όταν η κόρη της, Mila, κοιμόταν, προσπάθησε να φανταστεί τι μπορεί να ονειρευόταν. Στη συνέχεια δημιούργησε διάφορες σκηνές από κάθε όνειρο με την κόρη της πρωταγωνίστρια. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή μαγικών φωτογραφιών!

close