Στην αρχή νόμισε πως τον τσίμπησε μέδουσα, αλλά με φρίκη διαπίστωσε πως ήταν το πόδι ενός κοριτσιού που χρειάζονταν βοήθεια

Ο υδραυλικός Angelo Mondragon περνούσε μια ήρεμη ημέρα μαζί με την οικογένεια του στη λίμνη Windsor στο Κολοράντο, όταν συνέβη κάτι πραγματικά παράξενο. Κάτι που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή! Ξαφνικά, μέσα στο νερό, ένιωσε να ακουμπά το πόδι του κάτι περίεργο. Τινάχτηκε τρομαγμένος, πιστεύοντας πως του είχε επιτεθεί μέδουσα ή κάτι αντίστοιχο. Αλλά έκανε μεγάλο λάθος. Τον είχε ακουμπήσει ένα πόδι! Βυθισμένο στο νερό ήταν ένα μικρό κοριτσάκι που έδειχνε αναίσθητο. Ίσως και νεκρό! Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε, ο Mondragon τράβηξε αμέσως τη μικρή στην παραλία, καλώντας παράλληλα για βοήθεια. Ξαπλώνοντας το κοριτσάκι στην άμμο, ξεκίνησε αμέσως να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Κι ευτυχώς το κοριτσάκι ανταποκρίθηκε! Ήταν ζωντανή! Η μικρή Sitlali Hernandez περνούσε τη μέρα με συγγενείς στη λίμνη. Δε συνοδευόταν από τους γονείς της και κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής των συνοδών της. Προφανώς δεν ήξερε καλό μπάνιο, δε φορούσε και σωσίβιο και η εκδρομή της στη λίμνη κόντεψε να είναι μοιραία!

Ευτυχώς βρέθηκε ο Mondragon, ο οποίος κατά τύχη εντόπισε τη Sitlali και την έσωσε. Μόλις το κορίτσι απέκτησε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν καλά και δε διέτρεχε κανέναν κίνδυνο η υγεία της. Χάρη στον Mondragon, τον ήρωα της, ήταν σώα κι ασφαλής! “Αν δεν ήμουν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε το παιδί. Ήταν μεγάλο λάθος που δε φορούσε σωσίβιο. Αν είχαν προνοήσει να έχει ένα, τότε τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά”, δήλωσε συγκινημένος ο άνδρας. Ο Mondragon, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος λόγω του γεγονότος, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών γύρω από τη λίμνη, ώστε να προσφέρουν αυτοί σωσίβια στα παιδιά που επισκέπτονται το μέρος. Χάρη στην κίνηση του αυτή, κανένα παιδί που δεν ξέρει καλό κολύμπι δε θα ξανακινδυνεύσει να πνιγεί.

About The Author

Δείτε Επίσης