Ένα 12χρονο παιδί με ανίατη ασθένεια τραγουδάει “Not Afraid». Και το κάνει καταπληκτικά

Ένα 12χρονο παιδί με ανίατη ασθένεια τραγουδάει “Not Afraid». Και το κάνει καταπληκτικά.. Όλοι δίνουμε τη δική μας μάχη σε αυτή τη ζωή.. Ο 12χρονος Σπάρς Σαχ από το Νιου Τζέρσι δίνει και αυτός τη δική του μάχη. Ο Σπαρς γεννήθηκε με Ατελής Οστεογένεση, μια ανίατη ασθένεια που επηρεάζει τα οστά. Λόγω αυτής της διαταραχής, το αγόρι έχει εξαιρετικά εύθραυστα κόκαλα γεγονός που τον έχει καθηλώσει σε αναπηρική καρέκλα. Ο Σπάρς δεν μπορεί να περπατήσει, να τρέξει και να κάνει όλα όσα μπορούν να κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά.

Ακόμη και ένα δυνατό, απότομο κούνημα των χεριών του μπορεί να σπάσει κάποιο από τα οστά του. Παρά τις δυσκολίες που του επιφύλασσε η ζωή, ο γενναίος Σπάρς δεν το έχει βάλει κάτω. Αρνείται να τα παρατήσει και προσπαθεί να κάνει αυτό που του αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τι είναι αυτό; Να τραγουδάει και να παίζει μουσική! Ο Σπάρς είναι απίστευτα ταλαντούχος. Έχει καταπληκτική φωνή και γράφει στίχους που στην συνέχεια «ντύνει» με την δική του μουσική. Πρόσφατα, ο Σπάρς δέχτηκε μια μεγάλη επίθεση αγάπης ανθρώπων από όλο τον κόσμο όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube. Στο βίντεο ο 12χρονος ερμηνεύει το “Not Afraid» του Έμινεμ. Και το κάνει καταπληκτικά! Στην περιγραφή του βίντεο σχολιάζει: «Νιώθω ότι το “Not Afraid»

(Δεν φοβάμαι) είναι το τραγούδι που μου δίνει δύναμη από τότε που το άκουσα για πρώτη φορά και ο Έμινεμ έγινε το είδωλο μου στη ραπ. Με έχει εμπνεύσει τόσο πολύ με τα δυνατά τραγούδια και τους στίχους του (εκτός από τις κατάρες), και φιλοδοξώ ότι μια μέρα θα μπορέσω να τον συναντήσω και να τραγουδήσω (ή να ραπάρω!) μαζί του. Πάντα ήταν το όνειρο μου να εμπνεύσω μια μέρα δισεκατομμύρια ανθρώπους με το ταλέντο μου στη μουσική. Εύχομαι το όνειρο μου μέσα από αυτό το βίντεο θα γίνει πραγματικότητα». Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 2 Ιανουαρίου 2016 και μέχρι στιγμής έχει 486.000 προβολές. Σπάρς, είσαι έμπνευση για όλους μας.. 

via

close