Ο «Χαλκ» του Πακιστάν ψάχνει νύφη στα «κυβικά» του – Απέρριψε 200-300 γυναίκες (Video)

O «Χαλκ» του Πακιστάν, ένας γεροδεμένος άνδρας, ο οποίος μπορεί να τραβήξει με σχοινί ολόκληρα οχήματα και να τα σηκώσει με το ένα χέρι, απέρριψε αρκετές επίδοξες νύφες γιατί δεν ταίριαζαν με τη φυσιολογία του. Από το Mardan στο βόρειο Πακιστάν, ο 27χρονος Arbab Khizer Hayat έχει ύψος 1,97 μ. και ζυγίζει περίπου 444 κιλά.

Τα τελευταία χρόνια, αυτός ο αγαθός «γίγαντας» αναζητά απεγνωσμένα το ιδανικό ταίρι του, μιας και οι γονείς του θέλουν να τον δουν παντρεμένο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στη Daily Mail. «Χρειάζομαι μια υπέρβαρη γυναίκα για να μην την πληγώσω. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν να με παντρευτούν μέχρι τώρα ήταν πολύ κοκαλιάρικες», δήλωσε ο Hayat, εξηγώντας γιατί μια μέση γυναίκα δεν θα του ταίριαζε.

«Θέλω να συναντήσω μια γυναίκα που ζυγίζει τουλάχιστον 220 κιλά και πρέπει να είναι πάνω από 1,92 μ. ψηλή, ώστε να δείχνουμε εντάξει ο ένας για τον άλλο», σημείωσε, προσθέτοντας ότι έχει ήδη απορρίψει 200-300 κορίτσια επειδή δεν ταιριάζουν με τις προδιαγραφές του. Για να διατηρήσει το σώμα του, ο Hayat καταναλώνει τέσσερα κοτόπουλα, 36 αυγά, 3 κιλά κρέας και 5 λίτρα γάλα την ημέρα. Ο άντρας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι σχεδιάζει να εισέλθει σε παγκόσμιους αγώνες βαρών και να γίνει σταρ στο WWE.

About The Author

Δείτε Επίσης

close