Μικροσκοπικός Hulk: 8χρονος με εξωπραγματικούς κοιλιακούς “τρελαίνει” το διαδίκτυο & θεωρείται ο μελλοντικός Μέσι – ΒΙΝΤΕΟ

Ως παιδί – θαύμα έχει χαρακτηριστεί ο 8χρονος Arat Hosseini από το Ιράν, ο οποίος έχει γίνει viral λόγω της φυσικής του κατάστασης και θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Αράτ Χοσεϊνί γεννήθηκε στο Ιράν στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, αλλά μετακόμισε στο Λίβερπουλ σε ηλικία πέντε ετών. «Δεν ήταν να τον κάνω διάσημο, ήθελα να κάνω μια καλύτερη ζωή για τον γιο μου. Πίσω στο Ιράν είχα μια πολύ σκληρή ζωή, δούλευα σε τρεις διαφορετικές δουλειές και δεν το ήθελα αυτό για τον Αράτ.

Ήμουν αποφασισμένος πως δεν θα έπρεπε να ζήσει με τον ίδιο τρόπο όπως και εγώ» δήλωσε ο πατέρας του. Ο 8χρονος που θεωρείται ο μελλοντικός Λιονέλ Μέσι του ποδοσφαίρου υπέγραψε στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ το 2019 στην ομάδα παιδιών κάτω των 9 ετών. Ο μικροσκοπικός… Hulk με τους κοιλιακούς, έχει γίνει ήδη ένας σταρ με πάνω από 5 εκατομμύρια θαυμαστές , ανάμεσά τους και τεράστια ονόματα αθλητών.

About The Author

Δείτε Επίσης