Αυτός ο γάτος πηγαίνει προς το νερό πολύ αργά και πιάνει ψάρι με το πόδι χτυπώντας ελαφρά την επιφάνεια του νερού σαν να έπεσε ένα έντομο.

Όταν πας για ψάρεμα, το τι θα πιάσεις είναι θέμα τύχης. Μπορεί να πιάσεις ψάρια ή να μην πιάσεις τίποτα. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται μεγάλη υπομονή και βέβαια βοηθάει να ξέρεις που να ψαρέψεις. Αυτός ο γάτος παρακάτω φαίνεται να έχει υπομονή αλλά και τέλειο ένστικτο για να ψαρέψει, Τον κατέγραψαν περαστικοί που σταμάτησαν για να δουν τι θα κάνει ο γάτος.  Ο μικρός γάτος είναι στην άκρη του νερού και παρακολουθεί με προσοχή. Το να πιάσει το ψάρι είναι πολύ σημαντικό για αυτόν αφού είναι ένας αδέσποτος γάτος και το επόμενο γεύμα του αβέβαιο.

Σε πολλά σημεία νομίζεις ότι είναι έτοιμος να πιάσει το ψάρι αλλά όταν τελικά το κάνει οι κινήσεις του είναι γρήγορες και με ακρίβεια. Σχεδόν δεν έβρεξε καθόλου το πόδι του. Όταν γυρίζει για να φύγει κρατά στο στόμα του ένα καλό μέγεθος ψαριού . Αποστολή εξετελέσθη! Το πλήθος ξεσπά σε γέλια. Θα έχουν μια καλή ιστορία να διηγηθούν. Αν και το θέαμα μιας γάτας να πιάνει ψάρι δεν είναι συνηθισμένο, οι γάτες έχουν ταλέντο στο ψάρεμα. Με το πόδι τους χτυπούν ελαφρά την επιφάνεια του νερού σαν να έπεσε ένα έντομο. Τα ψάρια έρχονται να δουν τι είναι και τότε είναι η τέλεια ευκαιρία για να χτυπήσουν.

close