Πατέρας ανατινάζει τον γιο μπροστά στα μάτια της μητέρας του! – Δείτε τη φάρσα «εφιάλτη»

Μια μοτοσικλέτα με αυτόματο χειρισμό, μια πλαστική κούκλα με τα ρούχα ενος τρίχρονου μπόμπιρα μαζί με το απαραίτητο κράνος και πολύ «θέατρο» υλοποίησαν την πιο κακόγουστη ιδέα ενός άντρα.Q2 Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο κακόγουστη φάρσα! Ένας πατέρας θέλοντας να πειράξει την σύζυγό του, σκέφτηκε (!) να «ανατινάξει» το γιο τους μπροστά στα έντρομα μάτια της. Το σχέδιο με την «ευφυέστατη» φάρσα ήταν πολύ καλά οργανωμένο…

Μια μοτοσικλέτα με αυτόματο χειρισμό, μια πλαστική κούκλα με τα ρούχα του τρίχρονου μπόμπιρα μαζί με το απαραίτητο κράνος και πολύ «θέατρο» υλοποίησαν το δίλεπτο όνειρο ενός ανώριμου άντρα.Πώς έγιναν όλα; Ο πατέρας με τον γιο έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού. Καθισμένοι επάνω σε μια μοτοσικλέτα, φωνάζουν την ανυποψίαστη μητέρα δήθεν, για να της μιλήσουν. Η γυναίκα συνομιλεί με το γιο της και ξαφνικά ο σύζυγος της ζητά κάτι από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Στο χρονικό διάστημα, μέχρι εκείνη να επιστρέψει, ο άντρας διώχνει το παιδί και βάζει στη θέση του την πανομοιότυπη κούκλα. Μόλις η γυναίκα επιστρέφει η μοτοσικλέτα με τον αυτόματο μηχανισμό τρέχει μακρυά τους και σε κοντινή απόσταση ανατινάζεται, μαζί με το παιδί – κούκλα.

Η μητέρα συγκλονισμένη τρέχει προς την περιοχή που έγινε η έκρηξη, με τον σύζυγο να την κρατά σφιχτά. Τα γέλια του όμως, τον πρόδωσαν. Φυσικά, εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε και ο μικρός άτακτος μπόμπιρας, τον οποίο και έσφιξε αμέσως στην αγκαλιά της. Σίγουρα, ο κακόγουστος φαρσέρ άκουσε πολλά, μετά από αυτή την φρικιαστική φάρσα.

via

close