Η αποστολή ενός άντρα να ελευθερώσει έναν λύκο τον έβαλε σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά ο ίδιος ήταν πρόθυμος να βρεθεί σε αυτή

Η αποστολή ενός άντρα να ελευθερώσει έναν λύκο τον έβαλε σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά ο ίδιος ήταν πρόθυμος να βρεθεί σε αυτή… Βρισκόταν στην άγρια φύση του Wisconsin και ήξερε ότι θα μπορούσε να συναντήσει τα πάντα. Υπήρχαν ζώα κρυμμένα σε κάθε γωνιά του δάσους και ο καιρός άλλαζε συνεχώς. Ο άντρας ήξερε ότι έπρεπε να είναι σε επιφυλακή. Δεν πρόσεχε, όμως, μόνο τον εαυτό του. Όταν συνάντησε ένα ζώο που βρισκόταν σε κίνδυνο, κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτό. Το θέαμα αυτό θα έκανε την καρδιά οποιουδήποτε να χτυπά δυνατά. Μπροστά στα μάτια του βρισκόταν ένα πλάσμα τόσο μεγάλο που θα μπορούσε εύκολα να του επιτεθεί, αν είχε την ευκαιρία. Ήταν όμορφο, αλλά και φοβισμένο, αφού βρισκόταν παγιδευμένο άσχημα.

Η παγίδα προοριζόταν για κογιότ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιάνει και άλλα ζώα, όπως αυτός ο λύκος. Δυστυχώς, ο λύκος βρισκόταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Παρ’όλο που ο άντρας ήταν πρόθυμος να τον βοηθήσει, ήξερε ότι ήταν επικίνδυνο να πλησιάσει πολύ. Πρώτα έπρεπε να σκεφτεί ένα σχέδιο. Αυτό που είχε περισσότερη σημασία ήταν όχι μόνο να ελευθερώσει τον λύκο, αλλά ταυτόχρονα να παραμείνει και ο ίδιος ασφαλής. Τότε του ήρθε στο μυαλό μια απλή λύση. Πήρε ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο για να καλύψει τα πόδια του, ελπίζοντας ότι θα λειτουργούσε σαν ασπίδα κατά του λύκου. Μόλις πλησίασε αρκετά για να τον βοηθήσει, βρισκόταν στο πιο επικίνδυνο σημείο.

close