Αυτό το ρακούν ζητά απεγνωσμένα προσοχή. Δείτε τι κάνει για να την αποσπάσει!

Τα τατουάζ βρίσκονται όλο και πιο συχνά στα σώματα των ανθρώπων, σε ολόκληρο τον κόσμο. Λίγες δεκαετίες πριν, το τατουάζ ήταν μάλλον ταμπού αλλά και παρακινδυνευμένη τέχνη πάνω στο σώμα. Ωστόσο τώρα έχει γίνει αποδεκτό και έχει αγκαλιαστεί από πολλούς στην κοινωνία. Τα τατουάζ ήρθαν για να μείνουν και εάν εσείς έχετε ένα ή δυο ή δέκα ή εκατό, ίσως βρείτε αυτό το βίντεο χρήσιμο.

Σας δείχνει έναν εύκολο τρόπο για να τα καλύψετε, στο σπίτι με φτηνά και πολύ γνωστά προϊόντα μακιγιάζ. Το βίντεο εμφανίζεται στο κανάλι του Youtube, Nibbles Official και την Michael να εξηγεί πως κάποιες φορές και για κάποια γεγονότα απαιτείται να καλύψουμε τα τατουάζ, γιατί αυτά δεν γίνονται αποδεκτά σε όλους τους χώρους εργασίας,το γραφείο ή την οικογένεια. Έτσι πολλοί άνθρωποι χρειάζονται να τα κρύψουν.

Για αρχή, ξυρίστε την περιοχή και μετά εξομαλύνετε την επιφάνεια με κάποια ενυδατική κρέμα ή κρέμα βάσης(primer). Πάρτε το βουρτσάκι και ταμπονάρετε την περιοχή με υγρό makeup. Μετά αποφασίστε εάν ο τόνος του δέρματος σας είναι πορτοκαλί ή ροζ και στην συνέχεια βάλτε τέτοιου χρώματος κραγιόν ή σκιά ματιών πάνω από το τατουάζ. Η Michael προτείνει σκιά καλύτερα γιατί το κραγιόν μουντζουρώνει. Πρέπει να βάζουμε την σκιά χτυπώντας ελαφρά και όχι να πιέζουμε.

Όταν τελειώσετε, πάρτε ένα μπουκάλι σπρέι λακ και ψεκάστε την περιοχή. Αφήστε να στεγνώσει και μετά βάλτε άλλη μια στρώση σκιάς από πάνω. Ψεκάστε πάλι με λακ και αφήστε να στεγνώσει.

Μετά πάρτε το concealer που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σας και βάλτε επάνω με ένα σφουγγαράκι. Ψεκάστε λακ πάλι.

Όταν η επικάλυψη έχει στεγνώσει εντελώς, μπορείτε να βάλετε περισσότερο concealer απ’ ευθείας πάνω στο δέρμα σας. Δουλέψτε το concealer με τέτοιο τρόπο προς τα έξω και γύρω από το τατουάζ ώστε να ανακατευτεί με τις άκρες του τατουάζ. Μετά πάρτε σκόνη makeup, στο χρώμα του δέρματος σας και εφαρμόστε σε όλη την περιοχή.

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε πάλι λακ για να σταθεροποιηθεί η πούδρα. Ιδιαίτερα αν είναι σε περιοχές όπως ο λαιμός ή οι καρποί.
Μπορεί να σας φαίνεται πολύ δουλειά αλλά όταν τελειώσετε, θα είστε σίγουροι πως το μυστικό σας είναι καλά φυλαγμένο.

close