Έφτιάξε μια πόρτα για τη γάτα του. Η γάτα του όμως τον ξάφνιασε όπως και εμάς!

Οι περισσότερες γάτες νιαουρίζουν ή γρατζουνίζουν στην πόρτα όταν θέλουν να μπουν μέσα. Αλλά ο Philo φαίνεται πως ότι είναι πιο πολύ άνθρωπος παρά γάτα. Πρόσφατα, ο ιδιοκτήτης του αφιέρωσε δυο ώρες, ένα ηλιόλουστο πρωινό Κυριακής για να φτιάξει στον γάτο του μια πόρτα, ώστε αυτός να μπαινοβγαίνει με την ησυχία του στο σπίτι.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, αυτός φώναξε τον γάτο και τον ενθάρρυνε να δοκιμάσει την πόρτα. ‘Δοκίμασε την νέα σου πόρτα’ λέει ο ιδιοκτήτης, έχοντας και την κάμερα για να αποθανατίσει την στιγμή. ‘ Καλός γάτος’ του λέει. Ο γάτος περπατάει μπροστά στην πόρτα με δισταγμό, ρίχνοντας πίσω ματιές στην κάμερα για να δει ότι όλα είναι καλά.

Η ενθάρρυνση του αφεντικού του τον φέρνει όλο και πιο κοντά στο καινούργιο πορτάκι αλλά ενώ φαίνεται πως ο κόπος του ιδιοκτήτη θα ανταμειφθεί, ξαφνικά η γάτα μας υπενθυμίζει πόσο έξυπνα και αυθάδικα μπορούν να είναι τα κατοικίδια. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τη συνέχεια για να μην σας χαλάσουμε την έκπληξη. Απλά θα σας πούμε ότι είναι τόσο αστείο. Για αυτό το λόγο άλλωστε έχουν δει το βίντεο μισό εκατομμύριο άνθρωποι μέχρι τώρα.

via

close