Ένα άγριο δελφίνι κάνει επίδειξη ικανοτήτων σε ζευγάρι που το βιντεοσκοπεί!

Όλοι γνωρίζουμε πως τα δελφίνια είναι από τα πιο έξυπνα πλάσματα αυτού του πλανήτη. Αυτός εδώ όμως ο «τύπος» είναι εκτός από έξυπνος και… εξυπνάκιας. Δείτε το βίντεο στο οποίο προσπαθεί – και σίγουρα το πετυχαίνει – να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους

Αν έχει επισκεφτεί κάποιο θαλάσσιο πάρκο θα γνωρίζεις τη δύναμη, αλλά και τις δεξιότητες που έχουν τα δελφίνια. Μπορούν να αναδυθούν πολλά μέτρα πάνω από την επιφάνεια του νερού, να κάνουν περιστροφές και κόλπα που προκαλούν θαυμασμό. Κι αυτό όπως φαίνεται δεν αφορά μόνο σε εκπαιδευμένα δελφίνια.

Το θαλάσσιο θηλαστικό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κολυμπά ελεύθερο στα γαλανά νερά της Χαβάης. Όπως σημειώνει το ζευγάρι που βρέθηκε εκεί για το μήνα του μέλιτος, είναι σύνηθες να συναντούν οι λουόμενοι κοπάδια δελφινιών, όμως πολύ πιο σπάνιο να κολυμπά κάποιο μόνο ανάμεσά τους.

Φαίνεται πως ο κύριος αυτός ήθελε να κοινωνικοποιηθεί και να το… παίξει και λίγο έξυπνος. Με περισσή επιδεξιότητα περνά ανάμεσα στο ζευγάρι και εκτοξεύεται πάνω από την επιφάνεια του νερού πραγματοποιώντας τριπλές περιστροφές πριν πέσει και πάλι στο νερό.

via

About The Author

Δείτε Επίσης