Ο άνθρωπος που είναι εθισμένος να τρώει τούβλα, λάσπη και χαλίκια (Βίντεο)

Ο 30χρονος Pakkirappa Hunagundi από την Karnataka της Ινδίας καταναλώνει τουλάχιστον τρία κιλά από τούβλα, χαλίκια και λάσπη την ημέρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο νεαρός άντρας ανέπτυξε αυτόν τον εθισμό να τρώει μη φαγώσιμα αντικείμενα στην ηλικία των 10 ετών.
Από τότε έχει… δοκιμάσει τη «γεύση» από σχεδόν όλους τους δρόμους και τοίχους της περιοχής που ζει, ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.
Η περίεργη διατροφική αυτή διαταραχή θεωρείται ως μια μορφή του συνδρόμου Pica, ασθένεια εξαιτίας της οποίας οι πάσχοντες αναπτύσσουν ιδιαίτερη… όρεξη για ουσίες χωρίς καμία θρεπτική αξία.

«Τρώω τούβλα και πέτρες εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μου αρέσει να τα τρώω. Έχει γίνει μέρος της ζωής μου όλο αυτό» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 10 ετών. Τώρα το νιώθω σαν ανάγκη. Μπορώ να μη φάω κανονικό φαγητό, αλλά δε γίνεται να μη φάω τούβλα ή λάσπη. Δεν υποφέρω από κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα δόντια μου είναι μια χαρά και μπορώ να δαγκώσω την πιο σκληρή πέτρα, χωρίς κανένα πρόβλημα».
Η μητέρα του προσπαθούσε επί 20 χρόνια να τον πείσει να μην τρώει…. τμήματα του σπιτιού τους και αυτών των γειτόνων τους.

close