Με κάτι που ακούστηκε σαν στατικός ηλεκτρισμός, τους ζήτησε να του “στείλουν τις σκέψεις τους” Το μαγικό που τους έδειξε, τους άφησε όλους άφωνους!

Οι οντισιόν του “Βρετανία έχεις ταλέντο” μόλις άρχισαν, αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τους σκύλους που χορεύουν, τους χορευτές δρόμου και τα γλυκά παιδάκια – φέτος είναι η χρονιά των μάγων. Στην τελευταία εκπομπή, ο Richard Jones (με τη βοήθεια των κριτών Amanda και David) έκανε ένα κόλπο τόσο εντυπωσιακό που του εγγυάται μια θέση στους ημιτελικούς. Ζήτησε από την Amanda να διαλέξει έναν διάσημο από ένα μπλοκ με 60 ονόματα και από τον David να διαλέξει ένα ρόφημα από μια λίστα 60 ροφημάτων.

Ο Richard, με κάτι που ακούστηκε σαν σοκ στατικού ηλεκτρισμού, τους ζήτησε να του “στείλουν τις σκέψεις τους”. Κατάφερε να μαντέψει σωστά (με ένα οριγκάμι τόσο εντυπωσιακό που του κέρδισε δύο “ναι”, αν και δεν ήταν μαγικό) ποιον σελέμπριτι σκεφτόταν η Amanda: τον David Beckham. Και παρ’όλο που στην αρχή φαινόταν ότι τα πράγματα πήγαιναν στραβά, αφού είπε πορτοκαλάδα (αντί για τσάι) μαντεύοντας το ρόφημα του David, τελικά ήταν μέρος του κόλπου… Σοβαρά, αν μπορεί κανείς να μαντέψει πως το έκανε, πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: fanpage.gr

close