2 ημερών μωράκi συναντιέται για πρώτη φορά με την 92χρονη προγιαγιά του

Λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Χωρίς αμφιβολία η συγκεκριμένη αξίζει πολλές παραπάνω. Ο Scott-Martin μαζί με την γυναίκα του Jen και την νεογέννητη κόρη τους μένουν στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Η φωτογραφία της μόλις 2 ημερών μωράκi τους, Penelope, έγινε viral, καθώς ο Scott την ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο Reddit. Αυτό που έκανε την φωτογραφία τόσο δημοφιλή δεν ήταν μόνο η μικρή Penelope, αλλά το γεγονός ότι κοιτάζει επίμονα στα μάτια την 92χρονη προγιαγιά της, Millie Martin. Σας διαβεβαιώνω ότι μια μόνο ματιά στην φωτογραφία αρκεί για να λιώσετε από συγκίνηση.

Ο Scott δήλωσε ότι είναι πολύ δεμένος την προγιαγιά του και είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που έγινε για πρώτη φορά πατέρας, το γεγονός να βρεθούν αυτές οι δυο γυναίκες. “Κοίταζαν η μια την άλλη στα μάτια για αρκετή ώρα, ήταν σαν να γνωρίζονταν χρόνια”, είπε. Επίσης, ανέφερε ότι η μέρα της συνάντησης των δυο γυναικών ήταν πολύ συγκινητική, καθώς εκείνη την μέρα ήταν 71η επέτειος γάμου της προγιαγιάς του με τον προπάππου του, ο οποίος δυστυχώς πέθανε τον περασμένο Αύγουστο.

Όσο σπαρακτικός και να είναι ένας θάνατος, πάντα θα συνοδεύεται από μια καινούργια ζωή. Για αυτήν την οικογένεια ο κύκλος της ζωής δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφος. Ο Scott μοιράστηκε την φωτογραφία της συνάντησης της μόλις δυο ημερών κόρης του και την 92χρονης προγιαγιάς του, την ημέρα της 71ης επετείου γάμου της προγιαγιάς του. Ο προ-πάππους του πέθανε τον περασμένο Αύγουστο. Όταν είδε την κόρη του και την προγιαγιά του να κοιτάζονται είπε ότι “ήταν σαν να γνώριζαν η μια την άλλη”.

via

close