Το μωρό των Nirvana… μεγάλωσε

Δύο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του “Nevermind” των Nirvana, το μωρό του ιστορικού εξώφυλλου του άλμπουμ επανέλαβε τη φωτογράφηση. Η πισίνα και η “συνηθισμένη” ερώτηση (Vid+Pics)

lego_album1_1Κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1991, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα και εκτός από τα 90s απασχόλησε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.
Μαζί με τις γενιές ακροατών μεγάλωσε και το διάσημο μωρό που πρωταγωνιστούσε στο εξώφυλλο του, μια φωτογραφία του Kirk Weddle.
Το μωρό που κυνηγούσε το δολάριο μέσα σε μια πισίνα στο εξώφυλλο του Nevermind δεν είναι άλλο από τον 20χρονο σήμερα Spencer Elden.

spencer_babyO Spencer ήταν μόλις 4 μηνών όταν τον έριξαν μέσα σε μια πισίνα στην Καλιφόρνια για τις ανάγκες της φωτογράφησης του εξωφύλλου για το άλμπουμ Nevermind.

Σήμερα 24 χρόνια μετά ο Spencer που είναι καλλιτέχνης δίνει συνέντευξη και εξηγεί ότι πάντα θα συστήνεται ως “το μωρό των Nirvana” και εξηγεί ότι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται είναι αν άλλαξε μέγεθος το… πουλί του. Και αυτός απαντά: “Ναι θέλετε να το δείτε;”.
Ο ίδιος πάντως είπε ότι γιόρτασε την επέτειο της κυκλοφορίας του άλμπουμ πίνοντας μπύρες με τους φίλους του ακούγοντας κομμάτια των Nirvana.

About The Author

Δείτε Επίσης