Μια 52χρονη Νταντά, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά. Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια υπάλληλος. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη.

Η Sarah Gable έκανε κάτι πολύ ανόητο και έπειτα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάμερα που την κατέγραφε! Η Gable εργάζονταν στο «Παιδική Φροντίδα του Μέλλοντος», κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Πενσυλβάνια. Η 52χρονη Gable, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά. Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια υπάλληλος. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη. Η κοινότητα έμεινε συγκλονισμένη όταν είδε την Gable να σπρώχνει ένα παιδί 4 ετών κάτω από τις σκάλες!

Το περιστατικό μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά η Shawayen Tavares απλά συνέχισε να παρακολουθεί. Η Gable αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και επίθεση. Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, δήλωσε ότι η μικρή τραυμάτισε το γόνατό της όταν την έσπρωξε. Τα παιδιά κάνουν λάθη, όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει το παιδί, δεν άξιζε αυτό το είδος συμπεριφοράς. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο.

Credit: RelayHero

About The Author

Δείτε Επίσης