Υπάλληλος εταιρίας φαστ φουντ δελεάζει άστεγο με φαγητό και στη συνέχεια κάνει κάτι που προκαλεί αποτροπιασμό (Video)

Ένας υπάλληλος των McDonald’s στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής απολύθηκε μετά από δημοσίευση βίντεο που τον δείχνει να καταβρέχει άστεγο άνδρα με νερό, αφού πρώτα του προσέφερε ένα σάντουιτς. Ο άνδρας που εργαζόταν σε υποκατάστημα της αλυσίδας γρήγορου φαγητού στο Ντιτρόιτ φαίνεται να προσφέρει στον άστεγο φαγητό από το παράθυρο του drive thru (όπου οι οδηγοί μπορούν να κάνουν παραγγελίες χωρίς να εισέρχονται στο κατάστημα) για να τον φέρει κοντά του και να μπορέσει να τον βρέξει με ένα ποτήρι νερό.

«Έ, Γουίλι, έλα εδώ! Θέλεις ένα σάντουιτς; Έλα, είμαι έτοιμος να σου δώσω ένα σάντουιτς φίλε», φαίνεται ο άνδρας να φωνάζει μπροστά στα μάτια ενός πελάτη που καταγράφει το περιστατικό με το κινητό του γελώντας. «Έλα φίλε. Είμαι έτοιμος να σε βοηθήσω», συνεχίζει να φωνάζει ο υπάλληλος, βλέποντας τον άστεγο να δείχνει διστακτικός. Όταν τελικά ο τελευταίος πλησιάζει για να πάρει το σάντουιτς, κι ενώ ακούγεται να λέει «ευχαριστώ Θεέ μου», ο υπάλληλος καταβρέχει τον άνδρα με ένα ποτήρι νερό, προκαλώντας τα γέλια του πελάτη που βιντεοσκοπεί το περιστατικό.

«Γιατί το έκανες αυτό;», ρωτά ο Γουίλι σοκαρισμένος. Ο ιδιοκτήτης της επωνυμίας McDonald’s, Wise Finley, ανακοίνωσε πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έχασε την δουλειά του την Τρίτη. «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή στον οργανισμό μου», τόνισε. Ένας πάστορας της περιοχής δήλωσε στην εφημερίδα Detroit Free Press είπε ότι ο ίδιος και άλλοι πολίτες προσπαθούν να εντοπίσουν τον Γουίλι και να τον βοηθήσουν. «Ήμουν έξω φρενών, δεν το πίστευα», δήλωσε.

via

About The Author

Δείτε Επίσης