Μια μητέρα πέθαινε από καρκίνο και τα παιδιά της λίγο πριν φύγει την έβαλαν να δει το πιο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών παρακολούθησε ένα βίντεο από τα παιδιά που της έλεγαν πόσο πολύ την αγαπούν, λίγες ώρες πριν πεθάνει μετά από την επταετή μάχη της με τον καρκίνο. Η Hayley Kalinins, από το Derbyshire, διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο του μαστού, ο οποίος μετά εξαπλώθηκε στους πνεύμονες, το ήπαρ και τον εγκέφαλό της. Σε ένα βίντεο γεμάτο συγκίνηση, τρία από τα παιδιά της, της είπαν: “Να συνεχίσεις να παλεύεις. Σε αγαπάμε όλοι μας.” Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαν την 37χρονη, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα. Ο σύζυγος της Hayley, ο Andy Kalinins, ορκίστηκε στη σύζυγό του να παραμείνει δυνατός για τα παιδιά τους, ηλικίας 17, 12, 10 και 7 ετών. Ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά ο κόσμος τους καταστράφηκε όταν η Hayley διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τον Ιούλιο του 2011, και της δόθηκαν μόλις 8 μήνες ζωής.

Η 37χρονη ξεκίνησε χημειοθεραπεία κάθε τρεις εβδομάδες, κάνοντας συνολικά 70 θεραπείες. Όταν το νοσοκομείο είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να τη βοηθήσει, η οικογένεια ξεκίνησε μια τεράστια εκστρατεία που συγκέντρωσε περίπου 250.000 τα οποία πήγαν σε εξειδικευμένη θεραπεία στη Γερμανία. Στη σελίδα των δωρεών της, η κα Kalinins έγραψε: “Είδα την κόρη μου να τραγουδάει χτες το βράδυ και αμέσως δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια μου.” “Τα υπόλοιπα παιδιά μου έπαιζαν Monopoly και ο σύζυγός μου μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του. Οικογενειακή γαλήνη. Τα απλά πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο τέλεια.” “Τα τέσσερα παιδιά μου χρειάζονται τη μαμά τους. Ο σύζυγός μου χρειάζεται τη σύζυγό του.” Ωστόσο, η κατάσταση της κα Kalinins επιδεινώθηκε τον Απρίλιο, όταν οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο και τελικά πέθανε στις 19 Σεπτεμβρίου. Ο σύζυγός της είπε: “

Την μέρα που πέθανε, μου ψιθύρισε ότι με αγαπούσε και εγώ κρατούσα το χέρι της. Αυτό το χέρι ήθελα να το κρατάω για πάντα.” “Της έδειξα ένα βίντεο με τα παιδιά μας παίζουν πιάνο. Ήταν η τελευταία φορά που τα είδε.” Ο κ. Kalinins θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που έπρεπε να πει στα παιδιά του ότι η μητέρα τους είχε πεθάνει. “Ήθελα να το μάθουν πριν το ακούσουν από κάποιον άλλο. Έτσι τους μάζεψα και τους τέσσερις, τους είπα ότι η μαμά δεν ήταν καθόλου καλά τελευταία και ότι είχε πεθάνει.” “Έκλαψαν πολύ αλλά συνέχισαν τη ζωή τους κανονικά. Πήγαν σχολείο την επόμενη μέρα, πήγαν στις αθλητικές τους δραστηριότητες… Ήθελα να σιγουρευτώ ότι η ζωή ήταν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική.” “Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε πάντα έτσι ώστε να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε πράγματα χωρίς την Hayley, χωρίς τη μαμά.”

“Η Hayley ήταν πάντα χαμογελαστή και πάντα χαρούμενη.” “Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά έζησε τη ζωή της στο έπακρο.” “Πήραμε τα παιδιά μας διακοπές. Η Hayley ήθελε να δημιουργήσει αναμνήσεις γι’ αυτά και ήθελε να τους δώσει το τέλειο σπίτι.” “Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, αλλά έχει θλιβερό τέλος. Τώρα πρέπει να είμαι δυνατός για τα παιδιά μου και να εξασφαλίσω ότι θα εκπληρώσουν τα όνειρά τους στο μέλλον.” “Για μένα, δεν έχει φύγει. Αισθάνομαι ακόμα την παρουσία και το πνεύμα της στο σπίτι. Μπορώ ακόμα να την ακούσω και κάθε φορά που παίρνω μια απόφαση, την ακούω να σχολιάζει…” “Δεν μπορώ ακόμα να μετακινήσω τα πράγματά της. Έχω αφήσει τα παπούτσια της εκεί που ήταν.” “Η σύζυγός μου ήταν δυνατή και είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά μου θα έχουν αυτή τη δύναμη μέσα τους.” “Αυτά είναι ο σκοπός της ζωής μου και θα παραμείνω δυνατός για χάρη τους.”

close