Παίρνει τα παλιά παιχνίδια της, τα κολλάει, τα ψεκάζει με χρυσόσκονη και κοιτάξτε το αποτέλεσμα! Είναι εκπληκτικό!

Έχετε παλιά, αχρησιμοποίητα παιχνίδια πεταμένα στο σπίτι και κάτι πρέπει να γίνει με αυτά;Χρησιμοποιήστε τα και μετατρέψτε τα σε αντικείμενα χρήσιμα και εντυπωσιακά.

Αυτό κάνει η γυναίκα που θα δείτε στο βίντεο. Χρησιμοποιήστε το σαν οδηγό για να δημιουργήσετε και εσείς υπέροχες λάμπες.

Επίσης μπορείτε να φτιάξετε στηρίγματα για τα βιβλία σας παίρνοντας διάφορα παιχνίδια, να τα κολλήσετε μεταξύ τους σαν τούβλο και να τα περάσετε με χρυσομπογιά. Ότι και να αποφασίσετε να δημιουργήσετε, η χρυσή μπογιά στο τέλος δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα και κάνει την κατασκευή να φαίνεται σαν καινούρια!

Μαζέψτε πρώτα όλα τα υλικά που χρειάζεστε: τα παιχνίδια, την μπογιά σε σπρέι, την άσπρη μπογιά για βάση, το λεπτό χαρτί για τρίψιμο, κόλλα, ταινία, και ένα φωτιστικό.

Σας συμβουλεύω να περάσετε πρώτα ένα χέρι βάση -μπογιά ώστε μετά να υπάρχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε ένα φωτιστικό λεπτό και ψηλό ώστε να φαίνεται καλά αυτό που θα φτιάξετε.

Επίσης, τα σκληρότερα παιχνίδια είναι πιο εύκολο να τα χειριστείτε από τα μαλακά ή τα πλαστικά. Καλύψετε την άκρη της πρίζας και το καλώδιο του φωτιστικού με ταινία για να μην τα βάψετε με χρυσό. Ξύστε ελαφρά με το γυαλόχαρτο, σκουπίστε την σκόνη, ώστε η κόλλα και η μπογιά να πιάσουν καλύτερα.

Μετά, κολλήστε τις φιγούρες σας στη βάση του φωτιστικού. Στερεώστε με ταινία μέχρι να κολλήσουν. Όσο περισσότερη προσοχή δώσετε στην τοποθέτησή τους, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει για 24 ώρες. Μετά ελέγξτε και ξανακολλήστε τυχόν χαλαρά κομμάτια.

Περάστε την λευκή μπογιά βάση, αφήστε πάλι να στεγνώσει μετά ψεκάστε την χρυσομπογιά. Στεγνώστε και περάστε μερικά χέρια ακόμη ώστε το χρώμα να φαίνεται ωραίο. Βγάλτε την ταινία από το καλώδιο και την πρίζα, προσθέστε το καπέλο της αρεσκείας σας, βιδώστε την λάμπα και απολαύστε το αποτέλεσμα!

Πηγή

close