«Είναι Μία Η Μακεδονία, Είμαστε Απόγονοι Του Μέγα Αλέξανδρου»: Το Ξέσπασμα Της Χατζηβασιλείου Στον Τελικό Του My Style Rocks (Vid)

Απαστράπτουσα μπήκε στο πλατό του My Style Rocks η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου για να γίνει η τέταρτη κριτής του τελικού του show μόδας, ωστόσο ένα ερέθισμα που δέχθηκε την έκανε να ξεσπάσει για την Μακεδονία.Η γνωστή παρουσιάστρια παρομοίασε τη Νίνα Παπαϊωάννου, λόγω της εμφάνισή της στον τελικό, με την Ολυμπιάδα και εξερράγη για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. «Εγώ μπροστά μου τώρα βλέπω τη Βασίλισσα της Βεργίνας, την Ολυμπιάδα, τη γυναίκα του Φίλιππου Β’…

Με το 26ακτινο αστέρι, το σύμβολο της Βεργίνας και όχι το 16ακτινο στο κεφάλι, το έχει κάνει έτσι, το έχει προχωρήσει λίγο. Είναι υπέροχο αυτό το βασιλικό πορφυρό που φοράτε. Θέλω να μείνω λίγο στη Βεργίνα και τη Μακεδονία, που είναι μία η Μακεδονία, που είναι μόνο ελληνική, που πάντα μιλούσαν και ελληνικά, που συνεχίζουν να τα μιλάνε, που είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και οτιδήποτε άλλο είναι κακόγουστο και χωρίς στυλ, οτιδήποτε άλλο θέλει να ακουστεί ή να αποφασιστεί», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

close