95 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα – 1061 στο σύνολο – 32 νεκροί – Κανένας επαναπατρισμός Ελλήνων αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα από τον εκπρόσωπο του Υπ.Υγείας, στη χώρα μας ανακοινώνονται επιπλέον 95 κρούσματα. Στο σύνολό τους τα εν Ελλάδι κρούσματα αυξάνονται στα 1061. 69 εξ αυτών είναι διασωληνωμένοι με την κατάσταση της υγείας τους να θεωρείται «κρίσιμη». Κατά τον ίδιο άλλοι 4 ασθενείς κατέληξαν σήμερα, με τον αριθμό των θανάτων στη χώρα μας να φτάνει τους 32. «Οι επόμενες βδομάδες είναι σημαντικές. Παραμένουμε σε ένα καλό σενάριο χάρη στις προσπάθειες όλων σας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ.Τσιόδρας. Ανακοινώσεις Χαρδαλιά Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις ιατρικές συνταγές στο κινητό τους χωρίς να χρειάζεται να τις προσκομίζουν τυπωμένες στον φαρμακοποιό έχουν από σήμερα οι πολίτες, ενημέρωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι η νέα διαδικασία είναι προαιρετική μέσω του gov.gr. Ανακοίνωσε τη διακοπή πτήσεων από αύριο, Κυριακή στις 3 το πρωί έως τις 15 Απριλίου, από και προς την Ολλανδία. Τα τρία κριτήρια για τους επαναπατρισμούς Ελλήνων πολιτών ανέπτυξε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας πως θα επαναπατρίζονται μόνο όσοι έχουν σοβαρούς λόγους: Όσοι χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας , η οποία δεν μπορεί να τους παρασχεθεί εκεί. Όσοι δεν έχουν που να μείνουν Όσοι είναι εγκλωβισμένοι από πτήσεις transit Προειδοποίηση και για την κατάσταση στις λαϊκές αγορές απηύθυνε ο κ.Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως στην περίπτωση που θα διαπιστώνεται από τη Δευτέρα παράβαση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων θα κλείνει η εκάστοτε λαϊκή.

About The Author

Δείτε Επίσης