10ο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα – Απαγορεύουν τις συναθροίσεις και λένε: «Δείτε την εκκλησία από την τηλεόραση» (Βίντεο)

Δέκατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θετικό βγήκε το δείγμα μιας γυναίκας που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του 66χρονου και νοσηλεύεται από την Καθαρή Δευτέρα στο ΠΓΝΠ. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης πως, μετά από σύσκεψη με λοιμωξιολόγους και σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, αποφασίστηκε να κλείσουν τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο.

Το κλείσιμο ισχύει για τις 5 και 6 Μαρτίου και θα υπάρξει επανεξέταση, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση μετά την πάροδο του 48ώρου. Επίσης, για δύο ημέρες, δεν θα λειτουργήσουν στις ίδιες περιοχές: Θέατρα, κινηματογράφοι, μουσεία, αθλητικοί χώροι, αρχαιολογικοί χώροι, χώροι καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και χώροι συνάθροισης. Πριν από λίγο μάλιστα σε πρωινή εκπομπή, ειπώθηκε πως καλό είναι οι Έλληνες να δουν την εκκλησία από την τηλεόραση!

close