Φτιάξετε σπιτικά υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια για την κουζίνα σας και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού με 3 μόνο υλικά. (Βίντεο)

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ξίδι ως μια χαμηλού κόστους φυσική λύση, για το καθάρισμα. Υπάρχουν πολλές οικιακές χρήσεις για το λευκό ξύδι, αλλά αυτή που θα παρακολουθήσετε είναι στην κορυφή της λίστας. Ακόμη και πριν υπάρξει οποιαδήποτε επιστημονική απόδειξη των μικροβίων ή βακτηρίων, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το ξίδι για τις απολυμαντικές του ιδιότητες. Πολλοί άνθρωποι γενικά καθαρίζουν με ξίδι, καθώς είναι φθηνό και φυσικό, ωστόσο δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι αποτελεσματικό κατά του κορωνοϊού. αλλά καταπολεμά ένα μεγάλο φάσμα μικροβίων και βακτηρίων.

Η επιστήμη εξελίχτηκε από τότε και μια ακόμη σπουδαία ανακάλυψη στο καθάρισμα είναι τα υγρά μαντηλάκια. Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε πως μπορείτε να φτιάξετε σπιτικά υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια για την κουζίνα σας και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού με 3 μόνο υλικά. Θα χρειαστείτε ένα ρολό κουζίνας,λίγες σταγόνες υγρό απορρυπαντικό πιάτων και λευκό ξίδι. Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι για να είναι το απολυμαντικό χεριών αποτελεσματικό πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 60% αλκοόλ. Δείτε, όμως και τη δική μας πρόταση για αντισηπτικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

close