Δεν μπορεί να κουνήσει ή να ανοιγοκλεϊσει τα χέρια της! Το μακιγιάζ γι” αυτήν ήταν ο τρόπος της να νιώθει φυσιολογική, παρότι πολλές μουτζουρώθηκε από τα δάκρυα που κυλούσαν στο πρόσωπο της. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω όμως.

Η Jordan Bone είναι γνωστή για τα tutorials μακιγιάζ που φτιάχνει, κανένας όμως από τους πιστούς της followers δεν ήξερε τη συγ κλονι στική αλήθεια: η Jordan δεν μπορεί να κουνήσει ή να ανοιγοκλεϊσει τα χέρια της! Πριν από 10 χρόνια βρέθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το οποίο την άφησε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι ως τετραπληγική. Κάποια στιγμή μάλιστα βυθίστηκε σε κατάθλιψη, φοβούμενη πως μαζί με τα άκρα της, στο τέλος θα χάσει κάθε συναίσθηση του εαυτού της…

Το μακιγιάζ γι” αυτήν ήταν ο τρόπος της να νιώθει φυσιολογική, παρότι πολλές μουτζουρώθηκε από τα δάκρυα που κυλούσαν στο πρόσωπο της. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω όμως. Την επόμενη μέρα ξαναπροσπαθούσε και κάθε φορά γινόταν όλο και καλύτερη μέχρι που άρχισε να ετοιμάζει τα βιντεάκια της, κόβοντας όμως τα σημεία που την έπαιρναν τα κλάματα ή που τα χέρια της έτρεμαν υπερβολικά. Μέχρι που κυκλοφόρησε ΑΥΤΟ.

via

About The Author

Δείτε Επίσης