Αγόρασαν παλιό τροχόσπιτο με 1.500€, το μεταμόρφωσαν στο σπίτι των ονείρων τους και το εσωτερικό του μαγεύει

Τροχόσπιτο του 1969: Ιδιαίτερα δύσκολο είναι για τους νέους ανθρώπους να κάνουν δικό τους ένα σπίτι. Αυτό, διότι το κόστος τους είναι πολύ μεγάλο. Όμως, οι νέοι έχουν βρει τη λύση και στρέφονται σε πιο προσιτές αγορές. Αυτές έχουν να κάνουν με μικροσκοπικά σπίτια. Πρόκειται για μια τάση, η οποία παρουσιάζει ανοδική πορεία προτίμησης. Η ζωή στο τροχόσπιτο του 1969: Σήμερα θα γνωρίσουμε ένα ζευγάρι που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ζωή σε ένα μικρό τροχόσπιτο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουν ό,τι χρειάζονται. Η Kathleen και ο Gregg λατρεύουν την απλή ζωή -ασχολούνται με την μουσική, φυτεύουν λαχανικά και κάθονται τα βράδια έξω, δίπλα στην φωτιά. Γι’αυτό και αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα τροχόσπιτο του 1969 και να αφοσιωθούν σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Η Κathleen εξηγεί γιατί της αρέσει τόσο πολύ η ζωή στο τροχόσπιτο.

«Πιστεύω ότι οι ζωές μας έχουν αλλάξει για πάντα χάρη σε αυτή την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα είμαστε ποτέ άνετα σε ένα μεγάλο σπίτι», λέει. «Αισθανόμαστε άνετα σε έναν μικρό χώρο περιτριγυρισμένοι από την φύση. Εδώ νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.» Αρχικά, o Gregg ήταν πιο ένθερμος υποστηρικτής αυτού του τρόπου ζωής, αλλά η Kathleen είχε μερικές αμφιβολίες, έτσι συμβιβάστηκαν αγοράζοντας ένα τροχόσπιτο 1.800 δολαρίων. Είναι ωραίο να βλέπεις ένα νεαρό ζευγάρι να ανακαλύπτει τι θέλει και να το ακολουθεί! Ξενάγηση στο μικροσκοπικό σπίτι: Η Kathleen μας ξεναγεί στο σπίτι τους και μας δείχνει τις ευρύχωρες ντουλάπες και το μπάνιο τους. Όπως φαντάζεστε, το τροχόσπιτο δεν διαθέτει κανονική τουαλέτα. Η μονάδα κομποστοποίησης δεν λειτουργεί με νερό, έτσι το νούμερο 1 και 2, όπως τα αποκαλεί, πρέπει να τα πετάνε.

Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν λίπασμα για τον κήπο. Αηδιαστικό, αλλά έξυπνο! Το ντους δείχνει κανονικό, αλλά αφού δεν διαθέτουν νερό, πρέπει να κάνουν μπάνιο στο γυμναστήριο. Δεν είναι άσχημο! Στη συνέχεια μας δείχνουν την κουζίνα τους, η οποία είναι αρκετά μεγάλη. Η Kathleen λέει ότι το τροχόσπιτο αυτό έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο και έχει δίκιο! Επίσης, ο πάγκος της κουζίνας είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για την παρασκευή γκουρμέ γεύματος. Το υπνοδωμάτιο τους είναι το ίδιο άνετο με το υπόλοιπο σπίτι. Το κρεβάτι τους βρίσκεται στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου ανάμεσα από τρία παράθυρα, χαρίζοντας του έτσι άπλετο φως. Έχουν ακόμη και χώρο για φιλοξενούμενους που διπλώνει και μαζεύεται κάτω από το κρεβάτι τους.

Πηγή

About The Author

Δείτε Επίσης