https://www.youtube.com/watch?v=AOvKL1IADzw

Τέρας δίνει γροθιά στη φίλη του και την τραβάει από τα μαλλιά: Δευτερόλεπτα αργότερα, το κάρμα ανταποδίδει με πλήρη δύναμη (Βίντεο)

Η βία είναι απαίσιο πράγμα και η βία κατά των γυναικών, είναι ακόμα χειρότερη. Είναι αδιανόητο. Ίσως να είναι δύσκολο να καταλάβουμε το λόγο που μια γυναίκα που ξυλοκοπείται επανειλημμένα από τον σύντροφό της, επιλέγει να παραμείνει μαζί του. Αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να ξεφύγεις. Εάν κάποια έχει κακοποιηθεί συναισθηματικά και σωματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι σε υποταγή, πιθανόν να μην έχει την ενέργεια να προσπαθήσει και να ξεφύγει. Ακόμα κι αν ξέρει μέσα της ότι αυτό θα ήταν το σωστό. Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο: Ο άνθρωπος στο παρακάτω βίντεο πρέπει να είχε λασκαρισμένη βίδα. Αυτός και μια γυναίκα φαίνεται να περπατούν στο δρόμο, όταν ο άνδρας αρπάζει τη γυναίκα δυνατά από το χέρι.

Τότε, την χτυπάει στο πρόσωπο τόσο σκληρά, που πέφτει στο έδαφος, αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα Porque No Seme Ocurrio. Δευτερόλεπτα αργότερα, μια ομάδα ανδρών έρχεται βιαστικά στο δρόμο. Περικυκλώνουν τον τύπο και αρχίζουν να τον χτυπούν και να του δώσουν ένα μάθημα που ελπίζουν ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ. Το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο και έχει προβληθεί σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο άνθρωπος πήρε αυτό που του άξιζε. Τέρας δίνει γροθιά στη φίλη του και την τραβάει από τα μαλλιά: Δευτερόλεπτα αργότερα, το κάρμα ανταποδίδει με πλήρη δύναμη (video) – Εικόνα 2 Γενικά, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούμε βία εναντίον κάποιου άλλου ατόμου, αλλά σε μερικές περιπτώσεις, ίσως είναι η κατάλληλη αντίδραση.

fanpage

About The Author

Δείτε Επίσης