Όταν το Τζάγκουαρ έπιασε αυτό το μικρό Jack Russell όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο ωστόσο καταλήγουν να παίζουν στη λάσπη!

Όταν το Τζάγκουαρ έπιασε αυτό το μικρό Jack Russell όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο. Δείτε όμως την αντίδραση του σκύλου! Όταν αυτό το τζάγκουαρ έπιασε το σκύλο, φοβήθηκα για το χειρότερο. Αλλά αυτό που ακολουθεί είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Να μια απίστευτη ιστορία φιλίας ανάμεσα σε ζώα! Είναι άλλο πράγμα να είναι φίλοι η γάτα και ο σκύλος, αλλά ένας σκύλος και ένα τζάγκουαρ; Με τίποτα. Απίθανο! Εδώ, λοιπόν, έχουμε ένα σκύλο με το όνομα Bullet που μοιάζει να είναι η τέλεια λεία γι’ αυτό το δυνατό τζάγκουαρ.

Αλλά καθώς πάει υποτίθεται να τον σκοτώσει, βλέπουμε ένα άλλο σενάριο να εκτυλίσσεται. Οι δυο τύποι καταλήγουν να παίζουν στη λάσπη! Όχι μόνο αυτό, αλλά τρώνε μαζί και κοιμούνται μαζί. Φαίνεται ότι αυτό το τζάγκουαρ ήρθε στις εγκαταστάσεις πολύ μικρό και αμέσως θέλησε να πιάσει φιλία με ένα άλλο ζώο. Το Jack Russell πιστεύεται ότι είναι ο τέλειος σύντροφος, και τελικά έτσι είναι!

close