Ανέβηκε στην σκηνή και οι κριτές ήθελαν να γελάσουν αλλά με το θέαμα που τους πρόσφερε της χαρίσανε το πιο δυνατό τους χειροκρότημα!

Η μεγαλύτερη έκπληξη μας έρχεται από αυτούς που ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Είναι λες και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, αλλά εκείνοι καταφέρνουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Γι’αυτό αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο. Η Emma Haslam είναι χορεύτρια pole dancing αλλά δεν μοιάζει με όσες έχετε δει ως τώρα. Κι αυτό γιατί είναι πιο παχουλή – ωστόσο αποδεικνύει ότι το pole dancing είναι για όλους. Όταν ανέβηκε στην σκηνή, ήρθε αμέσως αντιμέτωπη με την σκληρή κριτική του κριτή Simon Cowell.

Δεν του άρεσε καθόλου το ντύσιμο της, γιατί ήταν παχουλή. Αν και οι κριτές δεν ήταν σίγουροι τι ταλέντο μπορεί να είχε για να περάσει στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού, την ενθάρρυναν να τους δείξει το χορευτικό της. Στα 40 δευτερόλεπτα του βίντεο, η Emma ακουμπάει στον στύλο και περιμένει να ξεκινήσει η μουσική. Ο Simon την κοιτάζει εκστασιασμένος. Κατά τη διάρκεια του χορευτικού της, η Emma κρέμεται ανάποδα στο στύλο και εκπλήσσει το κοινό. Της χαρίζουν ένα δυνατό χειροκρότημα και οι κριτές μένουν άφωνοι με την ικανότητα της στον χορό, παρά το μέγεθος της.

close